Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Serpent • Glee • Wonder Woman

The Serpent Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuw castlid van Netflix-serie The Serpent bekend

Jenna Coleman zagen we eerder al in onder meer Doctor Who en Captain America: The First Avenger. Nu heeft ze een nieuwe rol te pakken. de Britse actrice speelt in de nieuwe Netflix-serie The Serpent over de Franse seriemoordenaar Charles Sobrhaj die in de jaren 70 op westerse toeristen in Zuidoost-Azië aasde. Naast Coleman hebben ook Tahar Rahim, Ellie Bamber en Billy Howle een rol in de Amerikaanse thrillerserie.


Darren Criss in nieuwe Netflix-serie Murphy

Ryan Murphy gaat opnieuw samenwerken met Darren Criss. De regisseur werkte al drie keer eerder samen met de acteur, waaronder bij Glee. Nu heeft Criss een rol te pakken in de nieuwe Netflix-serie Hollywood. Criss staat Murphy ook bij als uitvoerend producent.


Cast en plot Dirty John seizoen 2 bekend

USA Network heeft meer bekendgemaakt over het tweede seizoen van Dirty John. De serie is in België te bekijken op Netflix en inmiddels weten we meer over de cast en het verhaal. Voor seizoen 2 zijn Amanda Peet en Christian Slater binnengehaald als castleden. Het tweede seizoen heet The Betty Broderick Story en gaat over een huwelijk die uiteindelijk eindigt in een dubbele moord.


Wonder Woman-regisseur tekent exclusieve deal met Netflix

Netflix is erin geslaagd om Patty Jenkins exclusief naar de streamingdienst te halen. De regisseur die eerder verantwoordelijk was voor Wonder Woman heeft een exclusieve deal getekend bij de streamingdienst. Daar ging een soms van liefst 10 miljoen dollar mee gemoeid. Het is nog niet bekend met wat voor projecten Jenkins aan de slag gaat voor Netflix. De deal duurt drie jaar.


Teaser Baby seizoen 2 verschenen

Netflix heeft een teaser naar buiten gebracht voor het tweede seizoen van Baby. De serie keert op 18 oktober terug voor zijn tweede seizoen. In het eerste seizoen zagen we hoe twee tieners uit het rijke deel van Rome klaar waren met hun familie. Ze besloten aan de slag te gaan met een dubbelleven. In het vervolg komen we terug in Parioli na een lange zomer.


Verwijderalarm: 35 titels op de nominatie

Netflix verwijdert in de komende week liefst 35 titels van zijn streamingdienst. We moeten op korte termijn afscheid nemen van de films Despicable Me, Schindler’s List, Jurassic World en nog heel wat meer. Voor het eind van de maand lijken we vooral realityseries uit te moeten zwaaien.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: