Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Sabrina • Jessica Jones • Jennifer Aniston

Chilling Adventures of Sabrina

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eerste beelden van Chilling Adventures of Sabrina

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de Chilling Adventures of Sabrina. De spin-off van Riverdale is vanaf 26 oktober exclusief te zien bij Netflix en nu is een eerste teaser van de serie verschenen. Ondanks dat ‘happy birthday’ wordt gezongen, straalt de teaser vooral duisternis uit.


Netflix lijkt releasedatum Daredevil seizoen 3 te verklappen

De releasedatum van Daredevil seizoen 3 lijkt plotseling verklapt te zijn door Netflix. Een Thais twitteraccount van Netflix noemde bij de teaser een releasedatum. We lijken op 19 oktober aan de slag te kunnen met seizoen 3 van de Marvel-serie.


David Tennant mogelijk ook in Jessica Jones seizoen 3

Ander Marvel-nieuws is dat David Tennant mogelijk in seizoen 3 van Jessica Jones weer te zien is als Kilgrave. Tijdens Salt Lake City FanX kreeg de acteur de vraag wat zijn rol zou zijn in Jessica Jones seizoen 3. Daarop antwoordde hij raadselachtig. Het valt dan ook niet uit te sluiten dat hij weer terugkeert.


Katherine Langford (13 Reasons Why) in nieuwe Netflix-productie

Katherine Langford is binnenkort te zien in een nieuwe Netflix-productie. We leerden de actrice kennen als Hannah Baker in 13 Reasons Why, maar in die serie keert ze zeer waarschijnlijk niet meer terug. Wel zien we haar binnenkort in Cursed. De serie vertelt het verhaal van Koning Arthur, maar dan door de ogen van Nimue (The Lady of the Lake).


Toch tweede seizoen van Insatiable

Netflix heeft Insatiable seizoen 2 besteld. De serie kreeg stevige kritiek, maar wordt nu toch voorzien van een tweede seizoen. Dat werd bekendgemaakt middels een video waarin hoofdrolspeelster Debby Ryan te zien is en ze het nieuws deelt met de volgers van het Instatiable-account en haar mede castleden.


Jennifer Aniston in nog een Netflix-film

Jennifer Aniston heeft een rol te pakken in Dumplin‘. De nieuwe Netflix Original Film wordt geregisseerd door Anna Fletcher en gaat over beauty queens uit Texas. Naast Aniston zijn er ook rollen voor Odeya Rush, Danielle Macdonald, Bex Taylor-Klaus, Dove Cameron en Ginger Minj. Eerder werd al bekend dat Aniston ook een rol krijgt in First Ladies en Murder Mystery.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: