Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Netflix geeft Manifest-acteur hoofdrol, live-action Pokémon film op komst

Netflix geeft Manifest-acteur belangrijke rol in slotseizoen. Daarnaast komt er een live-action Pokémon film naar Netflix en kunnen we op korte termijn aan de slag met nieuwe afleveringen van de Turkse serie Aşk 101.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix geeft Manifest-acteur hoofdrol in slotseizoen

Netflix is erin geslaagd om Manifest te redden. De serie werd na drie seizoenen gecanceld, maar toen besloot de streamingdienst in te grijpen. Netflix maakt een afsluitend seizoen dat bestaat uit meer afleveringen en waar een groter budget voor beschikbaar komt. Daryl Edwards, in Manifest al te zien als NSA-directeur Robert Vance, krijgt een vaste rol in het slotstuk.


Live-action Pokémon film op komst

Voor de fans van Pokémon is Netflix met goed nieuws naar buiten gekomen. Naast dat eerder al duidelijk werd dat er gewerkt wordt aan een live-action serie, blijkt er nu ook een live-action film op komst. Het wordt geen opvolger van Detective Pikachu, maar moet een volledige reboot van de live-action franchise worden.


Opnames Bridgerton weer in de knoop? Lady Whistledown grijpt in

Het tweede seizoen van Bridgerton kent nogal wat hobbels. De serie werd dan wel razendsnel verlengd, daarna kwamen er veel problemen. Dat begon er al mee dat de opnamelocatie moest worden gedeeld met The Crown. Daarna lagen de opnames stil door positieve coronabesmettingen. En nu zou het weer mis zijn gegaan, tenminste dat brengen Engelse media. Tot woede van niemand minder dan Lady Whistledown.


Turkse serie Aşk 101 spoedig terug voor seizoen 2

Aşk 101 is op zeer korte termijn terug op Netflix voor gloednieuwe afleveringen. Vanaf 30 september kunnen we op de streamingdienst aan de slag met het tweede seizoen van de Turkse serie. In de serie draait het om vier buitenbeentjes en een modelleerling die proberen hun lerares te koppelen aan een basketbalcoach. Ondertussen vinden ze vriendschap, liefde en de moed om zichzelf te zijn.


Alicia geeft duidelijkheid over La Casa de Papel-theorie: Is ze Tatiana?

Anderhalf jaar zijn de fans van La Casa de Papel er al mee bezig. Sinds het verschijnen van het vierde seizoen is er een wereldwijze theorie. Want zijn Tatiana en Alicia misschien wel dezelfde personen? Nu is er door de hoofdrolspelers eindelijk het verlossende antwoord gegeven.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?