Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Criminal • Emily in Paris • Jamie Foxx

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Criminal keert terug voor tweede seizoen

Criminal keert terug voor een tweede seizoen. Vanaf vrijdag 16 september kunnen we aan de slag met vier nieuwe afleveringen. Opnieuw is gekozen voor een topcast met Kit Harington, Kunal Nayyar, Sharon Horgan en Sophie Okonedo. Zij worden allemaal verdacht van zware vergrijpen, die ze uiteraard ontkennen. Maar voor hoelang?


Trailer romantische komedieserie Emily in Paris gelanceerd

De officiële trailer van Emily in Paris is gelanceerd. De romantische komedieserie wordt op 2 oktober toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In de serie draait het om Emily, een ambitieuze marketingmanager uit Chicago. Als ze onverwachts een droombaan in Parijs te pakken krijgt, vertrekt ze naar een droomstad om te winkelen, te eten en om aan de mediastrategie van het bedrijf te werken. Ze komt echter ook voor verrassende uitdagingen en bedwelmende avonturen te staan.


Dit vinden jullie de beste titels op Netflix in augustus

De strijd is gestreden om de beste titels van augustus op Netflix. De afgelopen dagen hebben jullie weer gestemd op vijf categorieën en dat levert een aantal verrassingen op. Zo is het podium van de beste nieuwe series zeer internationaal.


Jamie Foxx maakt nieuwe komedieserie voor Netflix

Jamie Foxx gaat voor Netflix aan de slag met een nieuw project. Met Project Power heeft hij een grote kraker te pakken, maar nu komt er ook een sitcom aan. Het gaat om Dad Stop Embarrassing Me waarin het draait om de relatie van Foxx met zijn dochter Corinne.


Netflix lanceert gratis versie voor niet abonnees

Netflix heeft een nieuwe pagina in het leven geroepen waarin niet-abonnees van Netflix aan de slag kunnen met een aantal gratis titels uit het aanbod. Veel titels vind je niet terug op de pagina, maar de films en series die er wel te bekijken zijn, zijn zeker niet de minste titels.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?