Laatste Nieuws

Netflix Nieuwsflits: 13 Reasons Why • Queer Eye • The Crown

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuwe acteur in slotseizoen 13 Reasons Why

Het vierde en tevens laatste seizoen van 13 Reasons Why neemt ook een aantal nieuwe gezichten met zich mee. Een daarvan is nu bekend geworden. Het gaat om Gary Sinise die de cast van het slotseizoen van 13 Reasons Why heeft versterkt. Hij kruipt in de huid van Dr. Robert Ellman, een familietherapist die Clay Jansen moet helpen.


Vier speciale Queer Eye-afleveringen onderweg naar Netflix

De Fab Five van Queer Eye keren op 1 november terug voor vier speciale afleveringen. De vijf heren zijn afgereisd naar Japan om daar een aantal lokale inwoners een complete make-over te geven. De eerste beelden van de speciale afleveringen zijn al vrijgegeven.


Netflix maakt releasedatum Riverdale seizoen 4 bekend

Netflix heeft de releasedatum van het vierde seizoen van Riverdale bekendgemaakt. De serie blijkt al razendsnel terug te keren. Terwijl de eerste aflevering van seizoen 4 op 9 oktober wordt uitgezonden bij The CW, volgt de aflevering een dag later al op Netflix. Dat maakt de releasedatum in België 10 oktober.


Gillian Anderson speelt Margaret Thatcher in The Crown

De kogel is dan eindelijk door de kerk: Gillian Anderson speelt Margaret Thatcher in het vierde seizoen van The Crown. De productie daarvan is inmiddels gestart. “Ik ben zo verheugd om de cast en crew van The Crown te versterken en dat ik de kans krijg om zo’n gecompliceerde en controversiële vrouw te spelen”, vertelde Anderson al over de rol die ze heeft gekregen. Op Netflix is het wachten op het derde seizoen van de reeks. Die verschijnt op 17 november.


Eerste beelden The Good Place seizoen 4 verschenen

The Good Place keert op 27 september terug op Netflix met wekelijks nieuwe afleveringen. In aanloop naar die release is nu een video naar buiten gebracht waarin we alvast een kijkje krijgen in het slotseizoen van de reeks. Onder meer Kristen Bell en Ted Danson keren terug als respectievelijk Eleanor en Michael.


The End of the F***ing World in november terug

The End of the F***ing keert binnenkort terug voor zijn tweede seizoen op Netflix. Nadat in augustus 2018 duidelijk werd dat er toch een vervolg zou komen van de reeks is nu duidelijk geworden dat het tweede seizoen vanaf november te bekijken is op Netflix. Een precieze datum werd nog niet bekendgemaakt.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?