Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: 13 Reasons Why • Narcos • Polaroid

Bryce 13 Reasons Why seizoen 3

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Meer Montgomery en Nora Walker in 13 Reasons Why

Voor het derde seizoen van 13 Reasons Why zal de cast natuurlijk iets veranderen. Nu is duidelijk geworden dat Montgomery de la Cruz (Timothy Granaderos) en Nora Walker (Breda Strong) voor het derde seizoen een vaste rol hebben gekregen. We gaan ze dan ook veel vaker zien dan we tot op heden gewend waren. Montgomery leerden we kennen als één van de pesters op Liberty High, terwijl Nora Walker de moeder van verkrachter Bryce speelt.


Releasedatum en eerste beelden Narcos: Mexico verschenen

Netflix heeft de eerste beelden vrijgegeven van Narcos: Mexico en heeft bekendgemaakt wanneer we het vierde seizoen kunnen verwachten bij de streamingdienst. Duidelijk was al dat Colombia werd verlaten en de overstap werd gemaakt naar Mexico en nu weten we ook dat Narcos op 16 november verder gaat.


Horrorfilm Polaroid naar Netflix

Polaroid zou eigenlijk vorig jaar al worden uitgebracht, maar doordat Harvey Weinstein bij het project betrokken was, verdween de film enige tijd op de plank. Nu wil Netflix de rechten van de film van Lars Klevberg aanschaffen. Waarschijnlijk kunnen we dan ook binnenkort via de streamingdienst naar de horrorfilm kijken.


Roma wint Gouden Leeuw

Netflix lijkt goud in handen te hebben met Roma. De film van de Mexicaanse regisseur Alfonso Cuarón ging er op het filmfestival van Venetië vandoor met de Gouden Leeuw voor beste film. Nog nooit eerder won Netflix met één van zijn films de prijs. Roma komt nog dit jaar op Netflix en is volledig in zwart-wit opgenomen.


Na releasedatum ook trailer van Elite uitgebracht

Zonder twijfel is Elite één van de series waar dit najaar het meest uitgekeken mag worden. De serie wordt nu al de Spaanse Gossip Girl genoemd. Vorige week maakte Netflix al de releasedatum van deze serie bekend en nu is ook de officiële trailer vrijgegeven.


Opnames The 100 seizoen 6 begonnen

De opnames van het zesde seizoen van The 100 zijn begonnen. Castleden hebben massaal berichten geplaatst op social media waaruit blijkt dat de opnames van start zijn gegaan. Jason Rothenberg, de maker en uitvoerend producent van The 100 plaatste ook de nodige foto’s en filmpjes.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: