Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: La Casa de Papel • Komedieseries • Senna

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuw castlid voor slotseizoen La Casa de Papel

Voor het laatste seizoen van La Casa de Papel is een nieuw castlid binnengehaald. José Manuel Seda is erin geslaagd om een plek te veroveren binnen de cast voor het slotseizoen. De acteur is blij dat hij de kans krijgt om zich te laten zien in de serie. Wat zijn rol gaat zijn, is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat hij eerder speelde in onder meer Toy Boy.


Tweetal komedieserie geannuleerd

Het is klaar voor twee komedieseries van Netflix. Van zowel The Big Show Show als Ashley Garcia: Genius in Love komen geen nieuwe seizoenen meer. Wel zullen beide series nog één keer terugkomen voor een kerstspecial. Dat worden echter standalone afleveringen die niet verder gaan met het verhaal uit de serie.


Harry en Meghan tekenen deal bij Netflix

Netflix heeft een flinke slag geslagen. In aanloop naar het binnenhalen van de Obama’s gaan nu ook prins Harry en Meghan Markle voor de streamingdienst aan de slag. Daarmee heeft Netflix de concurrenten het nakijken gegeven.


Netflix maakt serie over leven F1-coureur Ayrton Senna

Netflix blijkt te werken aan een serie waarin het leven van de overleven Formule 1-coureur Ayrton Senna centraal staat. De serie telt in totaal acht afleveringen die ons voornamelijk meenemen naar zijn persoonlijke leven. Zo start het verhaal in 1981 en eindigt het in 1994 op het moment dat hij overlijdt tijdens de Grand Prix van San Marino. De serie wordt in 2022 op Netflix verwacht.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 36

Het is weer donderdag en dat betekent dat we aan zijn gekomen bij de dag waarop de tien meest populaire titels op Netflix van deze week bekend worden gemaakt. De nummer één is nog niet verslagen. Lucifer behoudt zijn koppositie, maar wordt wel op de hielen gezeten.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?