Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • Ryan Murphy • Criminal

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eerbetoon-aflevering Luke Perry wordt anders

De eerste aflevering van het vierde seizoen van Riverdale wordt een aflevering die in het teken staat van Luke Perry. De acteur overleed eerder dit jaar en had een belangrijke rol in Riverdale. De eerbetoon-aflevering blijkt nu een andere aflevering te worden dan de andere episodes. Zo komt er bijvoorbeeld geen ‘previously on’ recap


Ryan Murphy werkt aan nieuwe titels voor Netflix

Netflix en Ryan Murphy hebben een deal voor een exclusieve samenwerking afgesloten. De producent blijkt inmiddels ook aan flink wat titels te werken voor de streamingdienst. Daarbij onder meer een documentaire over Andy Warhol, een miniserie over broadwayproductie A Chorus Line en een miniserie over de mode-ontwerper Halston.


Grace and Frankie krijgt slotseizoen en zet Netflix-record

Grace and Frankie keert in januari 2020 terug voor zijn zesde seizoen. Inmiddels weten we ook dat de serie nog één extra seizoen krijgt. Na zeven seizoenen is het echter klaar voor de reeks. Met 94 afleveringen over zeven seizoenen verdeeld is Grace and Frankie tot op heden de langste Netflix Original-serie.


Trailer Criminal verschenen

Netflix voegt op 20 september een gloednieuwe politieserie toe aan zijn streamingdienst. De serie heet Criminal en speelt zich af in vier verschillende landen: Frankrijk, Spanje, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De serie bestaat uit twaalf afleveringen met ieder een uniek misdaadverhaal.


Cast A Babysitter’s Guide to Monster Hunting bekend

De cast van A Babysitter’s Guide to Monster Hunting krijgt steeds meer vorm. Pose-ster Indya Moore en Harry Potter-acteur Tom Felton hebben een rol in de familiefilm. Andere castleden zijn Tamara Smart, Alessio Scalzotto, Oona Laurence en Ian Ho. De film vertelt het verhaal van een geheime club babysitters die kinderen beschermen tegen een wereld vol monsters.


6 Prangende vragen voor 13 Reasons Why seizoen 4

Het derde seizoen van 13 Reasons Why heeft ons achtergelaten met heel wat vragen voor het slotseizoen van de reeks. Wij hebben de zes meest prangende vragen op een rijtje gezet. Daarbij onder meer de vraag hoe gevaarlijk Winston is voor de vriendengroep en wie Monty heeft vermoord.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?