Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Hoofdrolspeler Tiger King dood, releasedatum On My Block seizoen 4

Erik Cowie, bekend uit Tiger King, is dood aangetroffen in een appartement in New York. Hij is niet ouder dan 53 jaar geworden. Ondertussen is ook de releasedatum van On My Block seizoen 4 bekendgemaakt en komen er meer films en series met He’s All That-ster Addison Rae in de hoofdrol.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Hoofdrolspeler Tiger King dood aangetroffen

Erik Cowie, bekend als dierenverzorger uit Tiger King, is dood aangetroffen in een appartement in New York. Hij is 53 jaar oud geworden. Volgens de eerste berichten gaat het niet om een misdrijf. Verder onderzoek moet uitwijzen of er mogelijk drugs in het spel waren.


Releasedatum On My Block seizoen 4 bekendgemaakt

On My Block seizoen 4 is in aantocht op Netflix. Vanaf 4 oktober kunnen we aan de slag met de allerlaatste afleveringen van de Netflix Original. Seizoen 4 neemt een tijdsprong met zich mee. “Onze vrienden zijn hun eigen weg gegaan. Als een geheim ter sprake komt, blijkt al snel dat je niet kunt vluchten van het verleden.”


Verwijderalarm: Kinderseries, PLL en Lady Di gaan verdwijnen

Het Netflix Verwijderalarm herbergt deze week 21 films, series en documentaires. Veel van de titels waren afgelopen week al bekend in het vorige alarm, omdat het om series gaat waarvan over het algemeen een maand van te voren al bekend is dat deze vertrekken.


TikTok-ster tekent filmdeal met Netflix

Addison Rae is bekend geworden met haar filmpjes op TikTok. Inmiddels is ze echter meer dan dat. Ze heeft namelijk een filmdeal gesloten bij Netflix waardoor ze nog meer rollen krijgt in verschillende films en series. Recent was ze al te zien in He’s All That. “Toen ik de kans geboden kreeg om met Netflix samen te werken, moest ik even in m’n arm knijpen. Om deze samenwerking nu te kunnen voorzetten, gaat mijn stoutste dromen te boven”, aldus Rae.


8 series op Netflix om dit najaar naar uit te kijken

Het einde van de zomer is nu echt in zicht. Een mooi moment om te kijken naar wat we dit najaar allemaal op Netflix mogen verwachten. De komende tijd blijken we nog heel wat moois te mogen verwachten. Hieronder acht series die we dit najaar nog op Netflix mogen verwachten.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?