Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Undercover • Woodstock ’99 • Sweet Tooth

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Promotiestunt Netflix voor Undercover seizoen 2

Seizoen 2 van Undercover gaat bijna van start in België en volgt later ook op Netflix. Om de serie extra onder de aandacht te brengen, is Netflix in Brabant (Nederland) aan de slag gegaan met een promotiestunt. In 150 supermarkten kun je een opvallend briefje tegenkomen waarin Ferry Bouman op zoek is naar het ‘gezellige stelletje’ Tom Waes en Anna Drijver. Wie het meegeleverde telefoonnummer belt, komt terecht bij de voicemail van Ferry.


Chaos tijdens Woodstock ’99 in beeld gebracht met documentaire

In navolging van onder meer Fyre: The Greatest Party That Never Happened gaat Netflix nu aan de slag met een documentaire over Woodstock ’99. De documentaire laat zien hoe het festival in 1999 uitmondde in een ware chaos. Zo sloot het festival af met rellen en brandstichting. De documentaire neemt ons mee naar de gebeurtenissen.


Verwijderalarm: Wynonna Earp eerste grote slachtoffer in september

Na de lange lijst van het einde van augustus is het eerste Netflix Verwijderalarm van september kort. Toch mag daar ook de term krachtig aan gekoppeld worden, want er verdwijnen een paar titels die toch wel erg de moeite waard zijn.


Neil Sandilands in nieuwe dramaserie Sweet Tooth

Neil Sandilands heeft een nieuwe job te pakken. De acteur, bekend van zijn rol in The Flash, gaat aan de slag voor de dramaserie die gebaseerd is op DC Vertigo. In de serie vertolkt Sandilands de rol van generaal Steven Abbot, een zelf aangewezen generaal voor een post-apocalyptisch leger.


Netflix knalt september binnen: 27 nieuwe films en series

De maand september is flitsend van start gegaan op Netflix. De streamingdienst heeft liefst 27 nieuwe films en series aan het aanbod toegevoegd. Voor de filmliefhebbers zijn dat onder meer The Mask, Life As We Know It, Revolutionary Road, Godzilla en Curse of Chucky.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?