Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Talentenjacht Cardi B • 13 Reasons Why • Haunting of Bly Manor

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Talentenjacht op Netfllix met onder meer Cardi B

Vanaf Vanaf 9 oktober is op Netflix een gloednieuwe talentenjacht te bewonderen. Het gaat om Rhythm + Flow waarin Cardi B, Chance the Rapper en T.I. op zoek gaan naar een nieuwe hiphop-ster. In totaal bestaat het eerste seizoen uit tien afleveringen. De eerste vier afleveringen komen in de eerste week, een week later komen de volgende drie en in de derde week de laatste drie episodes.


13 Reasons Why-actrice deactiveert account vanwege cyberpesten

Grace Saif speelde een belangrijke rol in het derde seizoen van 13 Reasons Why. Clay was niet langer de verteller van de serie, maar dit keer was het de beurt aan Grace Saif, die in de serie ook Ani Achola speelt. Toch is niet iedereen blij met haar rol in de reeks. Saif heeft haar social media accounts moeten blokkeren wegens haatreacties en cyberpesten.


Verwijderalarm: Vier series gered, 25 titels op de nieuwe lijst

Deze week doet Netflix het rustig aan met het verwijderen van titels uit zijn aanbod. Er verdwijnen wel wat films en series, maar het is nog overzichtelijk. Al moeten we wel afscheid nemen van onder meer Kitten Rescuers, Botched Up Bodies en Underworld Trilogy.


Cast The Haunting of Bly Manor krijgt vorm

Netflix werkt aan een tweede seizoen van The Haunting of Hill House. Deel 2 gaat door het leven onder de naam The Haunting of Bly Manor. De castleden zijn inmiddels bekend. Victoria Pedretti en Oliver Jackson-Cohen keren terug voor een nieuwe rol. Net als Kate Siegel, Henry Thomas en Catherine Parker. Nieuwe gezichten zijn onder meer die van Rahul Kohli, T’Nia Miller, Amelia Eve, Amelie Smith en Benjamin Ainsworth.


Into the Night wordt eerste Belgische Netflix Original-serie

Netflix heeft de eerste officiële Belgische Netflix Original aangekondigd. Into the Night is de nieuwste thrillerserie waar we naar uit mogen komen. Het is een zesdelige serie die een soort kruising is tussen The 100 en Lost. De Belgische serie wordt in 2020 op Netflix verwacht. In samenwerking met VRT verscheen eerder al Undercover. Op Netflix in België is die serie nog niet te bekijken.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?