Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Opnames Barbarians gestart, docu over liefde Cristiano Ronaldo

De opnames van het tweede seizoen van Barbarians zijn eindelijk van start gegaan. De Netflix Orginal wordt opgenomen in Krakau en omstreken. Ondertussen gaat Cristiano Ronaldo aan de slag met een documentaire over zijn liefde met Georgina Rodriguez en wordt Night Teeth een nieuwe vampierenfilm van de streamingdienst.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames Barbarians seizoen 2 gestart

De opnames van het tweede seizoen van Barbarians zijn eindelijk van start gegaan. De Duitse Netflix Original is binnenkort terug voor gloednieuwe afleveringen. Het tweede seizoen telt zes afleveringen van 45 minuten per stuk. Seizoen 2 wordt gefilmd in Krakau, Polen en omstreken. Wanneer seizoen 2 verschijnt, is nog onduidelijk.


Documentaire over liefde tussen Cristiano Ronaldo en Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo kennen we vooral als de Portugese sterspeler. In zijn privéleven is hij al lange tijd gelukkig met Georgina Rodriguez. Ronaldo en Rodriguez hebben toestemming gekregen van Netflix om een documentaire te maken over hun relatie. De docu heet I Am Georgina.


Downton Abbey releasedatum op Netflix in België bekendgemaakt

Downton Abbey wordt mondiaal uitgerold op Netflix. De afgelopen maand waren er al heel wat landen aan de beurt, waaronder Nederland. De teleurstelling was dan ook groot dat België nog niet aan de beurt was, maar nu is er duidelijkheid verschaft. Netflix heeft de releasedatum bekendgemaakt.


Night Teeth wordt nieuwe vampierenfilm

In oktober mogen we ons opmaken voor een nieuwe vampierenfilm op Netflix. Night Teeth wordt op 20 oktober toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De hoofdrol is voor niemand minder dan Megan Fox en onderstaande foto’s zijn alvast gelanceerd.


Extra Verwijderalarm: Pretty Little Liars sneuvelt

September is de laatste maand dat Pretty Little Liars te zien zal zijn op Netflix. Het is het moment waarvan we wisten dat deze ging komen, want de afgelopen periode verdween PLL al in veel andere landen van de streamingdienst. Nu dus ook in België.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?