Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Chadwick Boseman • Virgin River • The Babysitter: Killer Queen

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Black Panther-acteur Chadwick Boseman overleden

Verschrikkelijk nieuws vanuit Amerika. Chadwick Boseman, de acteur die bekend is als Black Panther en recent ook te zien was in Da 5 Bloods, is op 43-jarige leeftijd overleden. Boseman kreeg in 2016 de diagnose darmkanker, maar heeft dat nooit bekendgemaakt. De acteur overleed op vrijdag 28 augustus in het bijzijn van zijn vrouw en familie.


Nieuw boek Virgin River in aantocht

Nadat er acht jaar geen nieuw boek meer is verschenen van Robyn Carr in de Virgin River-reeks, mogen fans zich opmaken op de release van een nieuw boek. Vanaf 13 oktober ligt het boek ‘Return to Virgin River’ van Robyn Carr in de boekenwinkels. Ondertussen zijn op bol.com ook de andere boeken te bestellen. Op Netflix wachten we op het vervolg van de romantische dramaserie.


Dit zijn onze 6 tips van augustus op Netflix

Tussen al het nieuwe aanbod van Netflix zitten iedere maand voldoende pareltjes. De grote producties krijgen volop aandacht, daarom tippen wij aan het einde van iedere maand juist een aantal misschien wat minder opvallende titels die wel degelijk de moeite waard zijn. Onze 6 tips van augustus.


Trailer: The Babysitter: Killer Queen verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van de nieuwe Netflix-film The Babysitter: Killer Queen. Vanaf 10 september kunnen we op Netflix aan de slag met de tienerhorrorfilm waarin het draait om Coles. Twee jaar naar de vorige helse nacht beleeft hij een ware nachtmerrie: de middelbare school. Dan blijkt dat de demonen uit zijn verleden nog niet zijn verdwenen.


Deze films en series komen in september op Netflix

September gaat alweer met volle kracht er tegenaan op Netflix. De maand begint fantastisch met vuurwerk op de eerste dag en daar lijkt geen verandering in te komen. Het is de maand van onder meer heel wat nieuwe series en seizoenen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?