Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Altered Carbon • The 100 • GLOW

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuw castlid Altered Carbon bekend

Het tweede seizoen van Altered Carbon brengt ook nieuwe gezichten met zich mee. De naam van één nieuw castlid is nu bekendgemaakt. Lela Loren heeft haar eerste grote rol als actrice te pakken nu ze Danica Harlan vertolkt in de sci-fi-serie. Andere namen in het nieuwe seizoen zijn onder meer Simone Missick, Dina Shihabi, Torben Liebrecht en James Saito.


Hope krijgt vaste rol in The 100 seizoen 7

Shelby Flannery krijgt een belangrijke rol in het slotseizoen van The 100. De actrice zagen we in de seizoensfinale van seizoen 6 voor het eerst als Hope. Nadat haar moeder Diyoza in de anomalie terecht is gekomen, is Hope binnen drie dagen uitgegroeid van foetus tot volwassene. In het slotseizoen gaat de anomalie een belangrijke rol spelen.


Docureeks over moordzaak rond politicus Wesphael op komst

netflix gaat samen met RTL-TVI aan de slag met een nieuwe documentaireserie over Bernard Wesphael. De Waalse politicus werd tijdenlang in verband gebracht met de moord op zijn vrouw, maar uiteindelijk werd hij vrijgesproken. In een zesdelige docuserie worden we meegenomen naar de zaak.


Toekomst GLOW onduidelijk na lancering derde seizoen

Het is onduidelijk of we in de toekomst nog een vierde seizoen van GLOW mogen verwachten. Alison Brie, één van de hoofdrolspelers uit de reeks, heeft tegenover The Hollywood Reporter haar twijfels uitgesproken. “We weten het nog niet. We kruisen onze vingers. Ik steun iedereen die zijn stem wil gebruiken om de show online te supporten. Dat kan geen kwaad”, aldus Brie.


Dit zijn onze 6 tips van augustus op Netflix

De maand augustus zit er weer op, maar bracht wel weer een aantal pareltjes met zich mee wat betreft nieuwe series en films. De grote producties komen volop in de schijnwerpers, maar minder bekende producties blijven op de achtergrond. Wij gingen op zoek naar de 6 tips van augustus met minder opvallende titels.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?