Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Biohackers • Vikings: Valhalla • Titans

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Biohackers nu al vernieuwd voor seizoen 2

Goed nieuws voor wie nu al fan is geworden van Biohackers. Het eerste seizoen van de reeks werd pas op 20 augustus toegevoegd aan het aanbod van Netflix en blijkt nu al vernieuwd voor een tweede seizoen. In de komende maanden starten de opnames voor seizoen 2 in Freiburg en München. Maker Christian Ditter gaf alvast een tipje van de sluier voor seizoen 2: “Het is geweldig dat Biohackers verder gaat. Thematisch gezien zal het tweede seizoen opnieuw omgaan met morale en ethische discussies rondom biohacking.”


Eerste castleden voor Vikings: Valhalla bekendgemaakt

De eerste castleden voor Vikings: Valhalla zijn bekendgemaakt. In de spin-off van Vikings maken we kennis met Yvonne Mai, Bill Murphy en Ethan Dillon. Van Mai en Murphy is al bekend welke rollen ze vertolken. Mai is binnengehaald als Merin en Murphy vertegenwoordigt de rol van Odgar. Achter de schermen wordt ook hard gewerkt om andere castleden binnen te halen.


Altered Carbon gecanceld na twee seizoenen

Het is na twee seizoenen over en uit voor Altered Carbon. Netflix heeft besloten geen derde seizoen meer te bestellen van de serie. De makers zouden wel nog kunnen proberen om de serie elders onder te brengen voor een vervolg.


Iconische Batman-karakters in Titans seizoen 3

Titans bereidt zich voor op zijn derde seizoen. Inmiddels is duidelijk dat we in seizoen 3 kennismaken met een aantal nieuwe karakters. Het gaat om Red Hood, Barbara Gordon en Scarecrow. Door wie hun rollen vertolkt worden, is nog niet bekend. “Nu hebben we Nightwing en Barbara Gordon die proberen om te gaan met de fouten van hun ouders en dat blijkt lastig.” Wanneer Titans seizoen 3 naar Netflix komt, is nog niet bekend.


Extra Verwijderalarm: Deze films en series verdwijnen nog in augustus

De update van het Netflix Verwijderalarm is beschikbaar. De films die op de laatste dag van augustus zullen vertrekken zijn namelijk bekend en zorgt ervoor dat de totale lijst uitkomt op twaalf voor 31 augustus. En dit valt altijd nog reuze mee.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?