Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The OA • La Casa de Papel • Chasing Hillary

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Geen afsluitende film voor The OA

Netflix maakte na twee seizoenen bekend dat het over en uit is voor The OA. Terwijl de makers een plan voor vijf seizoenen in hun hoofd hadden, is nu besloten dat het na twee seizoenen klaar is. De makers dachten er nog even over na om de reeks door middel van een afsluitende film een mooi afscheid te geven, maar dat plan hebben ze nu zelf afgeschoten. Zal Batmanglij en Brit Marling hebben het idee dat een film te kort zou doen aan het plot.


Neymar toegevoegd aan La Casa de Papel seizoen 3

Fans die bezig zijn aan het opnieuw bekijken van La Casa de Papel seizoen 3 zouden weleens iets nieuws tegen kunnen komen. Netflix heeft scènes toegevoegd aan het seizoen waarin de Braziliaanse topspeler Neymar te zien is. De beelden werden eerst nog niet toegevoegd, omdat de voetballer beschuldigd werd van verkrachting. Nu die zaak geseponeerd is, is Neymar terug te zien in twee afleveringen van seizoen 3.


Élite nu al vernieuwd voor derde seizoen

Nog voordat het tweede seizoen online is verschenen bij Netflix is al duidelijk geworden dat Élite nog een derde seizoen krijgt. Producent Diego Avalos maakte dat bekend tijdens een persconferentie in Madrid. Het is nog niet bekend wanneer seizoen 3 naar Netflix komt.


Maker The Vampire Diaries werkt aan Chasing Hillary

De maker van The Vampire Diaries gaat aan de slag met een nieuwe serie voor Netflix. Julie Plec werkt aan een serie die gebaseerd is op het boek Chasing Hillary van Amy Chozick. In de serie draait het om vier fictieve vrouwelijke journalisten die alle stappen volgen van presidentskandidaten. Ondertussen is er ook een schandaal dat de hele democratie kan vernietigen. Greg Berlanti van onder meer Arrow, Chilling Adventures of Sabrina en The Flash werkt ook mee aan de serie.


Deze films en series komen in september op Netflix

We zijn alweer in de laatste dagen van augustus terecht gekomen. Een mooi moment om te bekijken wat we komende maand allemaal op Netflix mogen verwachten. Tot de nieuwe titels behoren onder meer RuPaul’s Drag Race seizoen 11, The Spy, Élite en The Ranch.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: