Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Derde deel Unsolved Mysteries komt in 2022, nieuwe beelden Into the Night

Het derde deel van Unsolved Mysteries komt in de zomer van 2022 naar Netflix. Daarnaast zijn er nieuwe beelden verschenen van het tweede seizoen van Into the Night. Ehrengard, een van de laatste werken van Karen Blixen, wordt een film op Netflix.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Derde deel Unsolved Mysteries komt in 2022 naar Netflix

Het derde deel van Unsolved Mysteries is in aantocht op Netflix. De serie is een revival van de bekende documentaireserie en neemt ons mee naar verschillende waargebeurde, raadselachtige verdwijningen, schokkende moorden en bovennatuurlijke ervaringen. In seizoen 3 staan nieuwe zaken op ons te wachten.


Nieuwe beelden Into the Night seizoen 2 verschenen

Het tweede seizoen van Into the Night komt op woensdag 8 september naar Netflix. In dat tweede seizoen gaat het verhaal verder. We zagen in het eerste seizoen dat de overlevenden net op tijd de bunker bereikten, maar zijn ze nu eigenlijk wel veilig? Bekijk hieronder de officiële trailer.


Netflix redt Manifest: Megalang vierde en laatste seizoen

Netflix heeft ervoor gekozen om Manifest toch te redden. Lang was de toekomst van de serie onzeker nadat NBC ervoor gekozen had om de serie te cancellen. Na een grote campagne met als thema #SaveManifest is het tóch nog gelukt om de serie een passend afsluitend seizoen te geven. Dat gaat gebeuren op Netflix. In de Verenigde Staten is Manifest al te bekijken op de streamingdienst.


Ehrengard van Karen Blixen wordt Netflix-film

Karen Blixen schreef in haar leven heel wat boeken. Een van haar laatste werken, Ehrengard, wordt verfilmd door Netflix. Bille August gaat het boek verfilmen. Ehrengard speelt zich af in het sprookjesachtige koninkrijk Babenhausen. Daar zien we hoe Cazotte wordt ingehuurd door de sluwe groothertogin om haar te helpen een erfgenaam te vinden. Terwijl ze op zoek is naar een geschikte toekomstige prinses, leert ze de verlegen en introverte kroonprins de kunst van het verleiden en vrijen. Maar dan gaat het flink mis.


You seizoen 3 krijgt releasedatum in oktober

Het wachten op het derde seizoen van You seizoen 3 is bijna voorbij. Op het officiële account van You werd een speciale video geplaatst om de releasedatum bekend te maken. Daarin werd ook meteen de naam van de baby bekend: Henry, Seizoen 3 van You verschijnt op 15 oktober 2021 op Netflix.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?