Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Haunting of Bly Manor • The Flash • Sneakerheads

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

The Haunting of Bly Manor in het najaar op Netflix

We hoeven niet lang meer te wachten op de opvolger van The Haunting of Hill House op Netflix. De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat we nog dit najaar aan de slag kunnen met een vervolg van de serie onder de naam The Haunting of Bly Manor. Daarmee is het wachten bijna voorbij.


Elongated Man keert toch terug in The Flash

We gaan de Elongated Man alias Ralph Dibny toch terugzien in het zevende seizoen van The Flash. Hartley Sawyer, de acteur die gestalte gaf aan de rol, werd eerder ontslagen nadat racistische uitlatingen uit het verleden opdoken. Nu heeft showrunner Eric Wallace laten weten dat Dibny een korte opwachting maakt in seizoen 7, maar hij ziet er wel anders dan we gewend zijn. “We gaan hem behandelen zoals we dat doen als we een stripboek schrijven. We geven de Elongated Man een tijdje rust, maar laten de deur voor hem open.”


Verwijderalarm: Korte lijst in aanloop naar eind augustus-update

Het Netflix Verwijderalarm is deze week – voorlopig – erg kort. Er staan namelijk maar vier films en drie series op de lijst om te gaan verdwijnen. Hier gaat de komende dagen nog wel verandering in komen.


Netflix kondigt nieuwe serie Sneakerheads aan

Vanaf 25 september kunnen we op Netflix aan de slag met de nieuwe serie Sneakerheads. In de serie volgen we Devin, een huisvader die veel geld is kwijtgeraakt door een truc van een oude vriend. Om te voorkomen dat zijn vrouw erachter komt, gaat hij met zijn vrienden op zoek naar de onmogelijk te vinden ‘Zeroes’.


Trailer Enola Holmes met Millie Bobby Brown en Henry Cavill verschenen

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Enola Holmes. De film wordt op 23 september toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De eerste beelden laten alvast wat zien van de film waarin het verhaal verteld wordt door Enola Holmes, het jongere zusje van Sherlock Holmes.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?