Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The 100 • Clickbait • Cowboy Bebop

The 100 seizoen 6 Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames slotseizoen The 100 officieel van start

Het einde van The 100 is in zicht. Showrunner Jason Rothenberg heeft via Twitter bekendgemaakt dat de opnames van het slotseizoen van de reeks van start zijn gegaan. De cast is bij één gekomen in Vancouver om aan de slag te gaan met de laatste zestien afleveringen van de serie.


Netflix haalt Clickbait van Tony Ayres binnen

Netflix haalt een gloednieuwe tech thrillerserie naar zijn streamingdienst. Het gaat om Clickbait, een serie die afkomstig is van de Australische maker Tony Ayres. Voor zijn nieuwe serie wordt hij bijgestaan door Harry Potter-producent David Heyman en Christian White. De serie telt acht afleveringen en toont het gevaar van social media en het verschil tussen het echte leven en het virtuele leven.


Netflix test door mensen samengestelde afspeellijsten

Netflix probeert momenteel een nieuwe functie uit waarmee het afspeellijsten kan aanbieden aan gebruikers. Op die manier hebben abonnees de kans om aan de slag te gaan met een afspeellijst in het genre dat ze bevalt. Zo kom je onder meer lijsten als ‘Just for Laughs’ en ‘Find a Docuseries’ tegen. De functie wordt getest in de iOS-app.


The Gifted-actrice in cast Cowboy Bebop

Netflix werkt aan een live-action uitvoering van de anime Cowboy Bebop. De cast daarvan krijgt steeds meer vorm. Elena Satine, bekend van The Gifted en Revenge, speelt de hoofdrol van Julia. Andere castleden zijn onder meer John Cho, Mustafa Shakir, Alex Hassell en Daniella Pineda.


Franse horrorserie Marianne heeft trailer en releasedatum

Netflix heeft de eerste officiële trailer van een nieuwe horrorserie naar buiten gebracht. Het gaat om een Franse horrorserie genaamd Marianne. De serie vertelt het verhaal van een romanschrijfster die plots haar gruwzame verhalen uit ziet komen. De serie staat vanaf 13 september op Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: