Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Opnames The Umbrella Academy seizoen 3, indrukwekkende thrillerfilm Intrusion

De opnames van het derde seizoen van The Umbrella Academy zijn afgerond. Dat betekent dat we ons nu écht op kunnen maken voor de release. Daarnaast is de indrukwekkende thrillerfilm Intrusion aangekondigd en is de cast van The Circle seizoen 3 gepresenteerd door oude bekenden.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames The Umbrella Academy seizoen 3 volledig afgerond

De opnames van The Umbrella Academy seizoen 3 zijn afgerond. De cast heeft een video opgenomen waaruit blijkt dat alle opnames er inmiddels op zitten. Dat betekent dat we ons eindelijk op mogen maken op de release van seizoen 3. Elliot Page vertelde na het afronden van de opnames: “Ik ben verheugd omdat ik niet kan wachten tot jullie dit kunnen zien en tegelijkertijd ben ik verdrietig omdat ik iedereen moet missen.”


Indrukwekkende thrillerfilm Intrusion aangekondigd

Er is een interessante thrillerfilm onderweg naar Netflix. Het gaat om Intrusion waar inmiddels ook een eerste officiële trailer van is verschenen. De film komt op 22 september naar Netflix en vertelt het verhaal van een man en zijn vrouw die verhuizen naar een klein stadje. Na een inbraak raakt de vrouw getraumatiseerd en denkt ze dat de mensen om haar heen misschien niet zijn wie ze lijken. De hoofdrollen zijn voor Freida Pinto en Logan Marshall-Green.


Verwijderalarm: 24 films en series gaan niet mee naar september

Het Netflix Verwijderalarm is in deze slotweek van de maand weer goed gevuld. Met 24 films en series zullen er in de aankomende dagen heel wat krakers vertrekken. Ook half september zullen er in ieder geval vier series de klos zijn.


Cast The Circle seizoen 3 bekendgemaakt

Netflix heeft de cast voor The Circle seizoen 3 bekendgemaakt. Vanaf 8 september kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de realityserie. Het waren Chris, Deelesa en Chloe die de nieuwe castleden aankondigden in een speciale YouTube-video. Je bekijkt hem hieronder.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 34

de top 10 is aardig veranderd ten opzichte van afgelopen week. Outer Banks is niet langer de nummer één. In plaats daarvan is de serie gezakt naar de vierde plek. De top drie is volledig gevuld met nieuwe films en series.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?