Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: I Am Not Okay With This • Love, Guaranteed • Tiger King

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Toch geen vervolg voor I Am Not Okay With This

Netflix heeft besloten geen vervolg te bestellen van I Am Not Okay With This. Daarmee is de serie gesneuveld door de gevolgen van het coronavirus. “We hebben de moeilijke beslissing moeten maken en zijn vooral teleurgesteld dat dit noodzakelijk is. Door de omstandigheden die ontstaan zijn door de gevolgen van het coronavirus is het niet mogelijk om het project voort te zetten”, aldus Netflix tegenover Deadline.


Officiële trailer Love, Guaranteed verschenen

Vanaf 3 september kunnen we op Netflix aan de slag met een gloednieuwe romantische film genaamd Love, Guaranteed. Netflix heeft nu de eerste officiële trailer gelanceerd. De film vertelt het verhaal van Susan en Nick tussen wie de vonken overslaan als de advocate een zaak aanneemt van de charmante cliënt. Ze beginnen een zaak tegen een datingsite die gegarandeerde liefde belooft aan de gebruikers.


Riverdale seizoen 5: Choquerende veranderingen op komst

We moeten nog even geduld hebben totdat we met Riverdale seizoen 5 aan de slag kunnen, maar inmiddels is er wel al heel wat duidelijk over wat ons te wachten staat in het vijfde seizoen. Zo blijkt dat een tijdsprong van vijf jaar ervoor gaat zorgen dat er heel veel verandert in Riverdale. Relaties waarvan we dachten dat ze niet kapot konden, blijken nu toch voorbij.


Dierentuin uit Tiger King gesloten

Wie nog het idee had om een bezoekje te brengen aan The Greater Wynnewood Exotic Animal Park, komt bedrogen uit. De dierentuin uit Tiger King is inmiddels definitief gesloten, zo liet Jeff Lowe weten via Facebook. Daarentegen kunnen er wel nieuwe opnames plaatsvinden in Thackerville, Okla waar Lowe ook nog een dierentuin heeft.


The Society na vernieuwing nu toch geannuleerd

Slecht nieuws voor wie al reikhalzend uitkeek naar een tweede seizoen van The Society. Netflix heeft besloten dat er toch geen vervolg gaat komen. Ondanks dat de reeks eerder kon rekenen op verlenging, blijkt nu dat er mede door de coronacrisis geen tweede seizoen komt.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?