Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Travis Scott • Riverdale • Brews Brothers

Archie Riverdale

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Documentaire Travis Scott op Netflix

Travis Scott krijgt een eigen documentaire op Netflix. De rapper maakte via zijn Instagram-account bekend dat er een documentaire over hem gemaakt is. Vanaf woensdag 28 augustus kunnen we op Netflix aan de slag met de documentaire genaamd Look Mom I Can Fly.


Donkerder pad voor Archie in Riverdale seizoen 4

Archie uit Riverdale, gespeeld door KJ Apa, staat wederom een zwaar seizoen te wachten in de reeks. “Archie komt op een donkerder pad terecht en wordt gered door een persoon en de muziek”, verklapte de acteur al. “Het zal niet gemakkelijk voor hem zijn. Hij kiest een aantal alternatieven die niet heel goed zijn.”


El Camino: A Breaking Bad Movie al in oktober op Netflix

De Breaking Bad-film die in het diepste geheim al gefilmd is, verschijnt razendsnel op Netflix. Fans kijken al langere tijd uit naar een film van Breaking Bad en vanaf 11 oktober is het dan eindelijk zo ver. Aaron Paul kekert terug voor de hoofdrol van Jesse Pinkman.


Gebroeders Schaffer maken komedieserie Brews Brothers

Greg Schaffer en Jeff Schaffer gaan samen aan de slag met een nieuwe komedieserie voor Netflix. De serie heet Brews Brothers en vertelt het verhaal van twee broers die vervreemd van elkaar zijn geraakt. Nu starten ze samen een eigen brouwerij. De serie telt acht afleveringen en heeft nog geen releasedatum. De cast bestaat uit onder meer Alan Aisenberg (Orange is the New Black), Adam Rodman, Carmen Flood en Marques Ray.


Slotseizoen The Good Place heeft releasedatum op Netflix

Het laatste seizoen van The Good Place is in aantocht op Netflix. De uitzendingen van het vierde en tevens laatste seizoen gaan op 26 september van start bij NBC in de Verenigde Staten. Een dag later, op vrijdag 27 september, wordt de eerste nieuwe aflevering toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: