Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: After Life • Wu Assassins • Oscuro Deseo

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Productie slotseizoen After Life start pas volgend jaar

De productie van het derde seizoen van After Life is nog niet gestart. Ricky Gervais, de maker van de komedieserie, gaf eerder al aan dat er nog één laatste seizoen komt. De productie van dat derde seizoen gaat echter niet eerder dan april 2021 van start.


Netflix bestelt tweede seizoen Wu Assassins

Met een IMDb-score van 6,4 werd het eerste seizoen van Wu Assassins goed ontvangen. Nu blijkt dat de serie ook een tweede seizoen krijgt. Netflix heeft namelijk een vervolg besteld van de bovennatuurlijke martial arts serie. Acteurs uit Wu Assassins hoopten al langer dat ze door mochten met de serie.


Queen of the South seizoen 4 heeft releasedatum te pakken

Queen of the South is één van de populairste misdaadseries van het moment op Netflix in België. En we hebben goed nieuws voor de liefhebbers, want het vierde seizoen komt op 1 september online bij de streamingsdienst.


Oscuro Deseo krijgt tweede seizoen op Netflix

Oscuro Deseo keert terug. Nadat het eerste seizoen van de serie goed werd ontvangen, heeft Netflix nu besloten ook een vervolg te bestellen. Dark Desire deed het op Netflix zo goed dat hij wereldwijd in de eerste 28 dagen door liefst 35 miljoen huishoudens werd bekeken. Daarmee werd het eerste seizoen de beste bekeken niet Engelstalige serie.


Releasedatum The Crown seizoen 4 bekend

Netflix heeft de releasedatum van het vierde seizoen van The Crown bekendgemaakt. Vanaf 15 november 2020 kunnen Netflix-abonnees aan de slag met nieuwe afleveringen van de serie omtrent het Britse koningshuis. Dat werd wereldkundig gemaakt door middel van een filmpje op Twitter.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?