Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Walking Dead • Riverdale • Big Mouth

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Walking Dead-ster speelt mogelijk hoofdrol in Netflix-serie

Christian Serratos is in gesprek met Netflix voor de hoofdrol in een nieuwe serie. De actrice die we in The Walking Dead hebben leren kennen als Rosita Espinosa kruipt voor een serie over muziekster Selena Quintanilla mogelijk in haar huid. De serie vertelt het verhaal van Selena op weg naar haar dromen. Zelfs levensveranderende keuzes ging ze nooit uit de weg.


Nieuwe aartsvijand voor Archie in Riverdale bekend

Archie krijgt nog geen rust in Riverdale. Inmiddels is duidelijk geworden dat hij een nieuwe aartsvijand krijgt in seizoen 4. Het gaat om Juan Riedinger, bekend uit Claws. In het vierde seizoen vertolkt hij de rol van Dodger. Welke rol hij precies invult in het vierde seizoen is nog niet naar buiten gebracht.


Schrijver The Killing ziet eerste boek verfilmd worden tot Netflix-serie

Netflix heeft de rechten van The Chestnut Man aangekocht. De streamingdienst gaat aan de slag met een serie over het eerste boek van Søren Sveistrup. Het is voor het eerst dat hij een boek heeft geschreven. Eerder was hij wel al verantwoordelijk voor het verhaal van hitserie The Killing.


Releasedatum Big Mouth seizoen 3 verschenen

Netflix heeft de releasedatum van het derde seizoen van Big Mouth bekendgemaakt. Seizoen 3 van de reeks is vanaf 4 oktober te bekijken op Netflix. Het derde seizoen bestaat uit tien afleveringen die allemaal in één keer aan het aanbod van Netflix worden toegevoegd.


Documentaire over Bill Gates komt naar Netflix

Netflix heeft een documentaire over Bill Gates aangekondigd. Vanaf 20 september kunnen we aan de slag met een drie afleveringen tellende documentaire waarin we een kijkje krijgen in het brein van Bill Gates. We worden onder meer meegenomen naar zijn oplossingen voor een aantal hardnekkige problemen op de wereld.


Netflix kondigt The I-Land aan: horrorserie met Fyre Festival-feeling

Netflix heeft een eerste kijkje gegeven in zijn nieuwe miniserie The I-Land. In de trailer van de horrorserie lijken mensen terecht te komen op een eiland zo omschreven als in het Fyre Festival. Uiteindelijk blijkt het echter één groot horrorverhaal te zijn en gebeuren er angstaanjagende dingen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: