Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Schumacher documentaire naar Netflix, oorlogsserie Jaguar aangekondigd

Netflix heeft bekendgemaakt dat we vanaf 15 september aan de slag kunnen met een documentaire van Schumacher. Daarnaast is de oorlogsserie Jaguar aangekondigd van de makers van Velvet en is de teaser verschenen van Blood & Water seizoen 2.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix kondigt Schumacher documentaire aan

Netflix heeft een documentaire aangekondigd over Michael Schumacher. De streamingdienst lanceert op 15 september Schumacher waarin we zijn epische verhaal volgen. Dertig jaar geleden reed hij voor het eerst in Spa, België en een jaar later pakte hij daar zijn eerste Formule 1 winst. Het betekende een bijzondere kickstart van zijn carrière.


Oorlogsserie Jaguar aangekondigd van makers Velvet

Fans van oorlogsseries mogen zich opmaken voor Jaguar. De serie is afkomstig van de makers van Velvet en verschijnt op 22 september op Netflix. De sypnosis van de serie is als volgt: “Veel nazi’s hebben na de Tweede Wereldoorlog hun leven in Spanje weer opgebouwd. Maar er is een bende die hun namen of hun gezichten niet vergeet en die niet zal rusten tot gerechtigheid geschiedt.” De hoofdrol is voor Las Chicas del Cable Blanca Suárez.


Chicago Med en Chicago Fire in september naar Netflix

Komende maand gaan er weer twee grote series op Netflix verschijnen. Het gaat om zowel Chicago Med als Chicago Fire. Er zullen meerdere seizoenen tegelijk worden gelanceerd, om hoeveel exact is nog niet duidelijk. Op 1 september is het al zover!


Teaser Blood & water seizoen 2 verschenen

De officiële teaser van Blood & Water seizoen 2 is verschenen. Vanaf 24 september kunnen we op Netflix aan de slag met het tweede seizoen van de serie. In Blood & Water draait het om een tiener in Kaapstad die een toevallige ontmoeting heeft op een feestje en wil bewijzen dat een zwemster van een privéschool haar zus is die na haar geboorte is ontvoerd.


Liefde Tokio en zoon Berlin in La Casa de Papel seizoen 5

In het vijfde en laatste seizoen van La Casa de Papel kunnen we een aantal nieuwkomers verwachten. En niet de minste! Welke acteurs waren vastgelegd, dat was al bekend. Nu blijkt dat ze ook nog eens opvallende rollen vertolken. De zoon van Berlin komt de serie binnen en Miguel Ángel Silvestre als René, de liefde van Tokio.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?