Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Patriot Act • Enola Holmes • Avatar

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Patriot Act geannuleerd door Netflix

Netflix heeft besloten om geen nieuwe seizoenen meer te bestellen van Patriot Act. De serie houdt er na zes volumes mee op. Daarmee is ook de laatste talkshow die nog bij de streamingdienst liep ten einde gekomen. Hasan Minhaj is dankbaar voor de kans die hij van Netflix gekregen heeft. “Wat een tijd. Patriot Act is ten einde gekomen. Ik heb de mogelijkheid gekregen om met de beste schrijvers, producenten, onderzoekers en animators te werken. Mijn 2 baby’s zijn geboren en opgegroeid met de show. Bedankt Netflix en iedereen die gekeken heeft.”


Releasedatum Enola Holmes op Netflix bekend

Het wachten op de nieuwe film van Millie Bobby Brown (Eleven uit Stranger Things) is bijna voorbij. Netflix heeft bekendgemaakt dat de film op 23 september wordt toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Inmiddels zijn ook de eerste beelden vrijgegeven van de film waarin het verhaal van het jongere zusje van Sherlock Holmes wordt verteld.


Verwijderalarm: Vijf films en drie series op punt van vertrek

Het Netflix Verwijderalarm bevat deze week weinig titels, maar wel een aantal met zeer hoge IMDb-scores. In totaal gaat het om acht films en series, waarvan ook al de eerste voor de maand september.


Netflix reageert op paniek rondom nieuwe Avatar-serie

De verwachtingen voor de nieuwe live-action serie van Avatar waren lange tijd hooggespannen. Onder meer omdat de originele makers van de animatieserie betrokken waren bij het project. Nu zij zich hebben teruggetrokken, maken veel fans zich zorgen. Netflix reageert; ““We hebben respect en bewondering voor Michael en Bryan en het verhaal dat ze hebben gemaakt met de Avatar-animatieserie. Hoewel ze ervoor hebben gekozen om het live action-project te verlaten, hebben we vertrouwen in het creatieve team en hun versie.”


Deze 6 dingen wist je nog niet over La Casa de Papel

Het einde van La Casa de Papel is in zicht nadat duidelijk werd dat de serie na vijf seizoenen stopt. Een mooi moment om op zoek te gaan naar leuke weetjes omtrent de serie. In dit artikel vind je zes dingen die je nog niet wist over de Spaanse hitserie.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?