Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Ozark • American Factory • He-Man

Ozark Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Showrunner Ozark heeft einde serie al in gedachten

Chris Mundy, de showrunner van Ozark, heeft al in zijn hoofd hoe de reeks uiteindelijk ongeveer moet afsluiten. “Ik kan me nog goed herinneren dat ik na het eerste seizoen een review las waarin iemand zei: ‘We weten waar dit naartoe gaat’. En ik dacht: ‘Huh, echt? Want ik weet het niet!’. We hebben erover gesproken, over dat emotionele en filosofische eind. We weten hoe dat gaat zijn. Hoe we dat specifiek gaan doen, hoe het eruit gaat zien op beeld, dat weten we nog niet. Maar ik denk niet dat het zo zal zijn wat die recensent dacht dat het zou zijn.”


American Factory eerste Netflix-titel van de Obama’s

Netflix heeft vandaag American Factory toegevoegd aan zijn aanbod. Het is de eerste Netflix-titel die afkomstig is van Barack en Michelle Obama. In de documentaire worden we meegenomen naar een Amerikaanse fabriek die wordt overgenomen door Chinezen. Al snel blijkt echter dat niet iedereen blij is met die heropening. Een botsing van culturen lijkt de Amerikaanse droom te vernietigen.


Komedieserie The Politician heeft trailer verschenen

Netflix heeft de officiële trailer naar buiten gebracht van de eerste Ryan Murphy serie. Vanaf 27 september kunnen we aan de slag met het eerste seizoen van The Politician en inmiddels zijn daar de eerste beelden van verschenen. The Politician wordt een zwarte, satirische komedieserie waarin een jongen er alles aan doet om politicus te worden.


Smith werkt voor Netflix aan nieuwe He-Man serie

Kevin Smith werkt voor Netflix aan een vernieuwde serie van He-Man. De avonturen van He-Man gaan verder waar ze gebleven waar in de serie He-Man and the Masters of the Universe uit 1983. “In Masters Of The Universe: Revelation gaan we verder met het epische verhaal over de laatste slag tussen He-Man en Skeletor. Dit is het verhaal dat je als kind al wilde zien”, aldus Smith.


Verwijderalarm: Vol met familiefilms en kinderseries

Het verwijderalarm van Netflix is bekend. We moeten in de komende weken afscheid nemen van heel wat familiefilms en kinderseries. Zo verdwijnen onder meer Rango, Sprookjes van Grimm, Casper en Lisa en Fien en Teun. Ook animeseries als Bleach en Code Gaess gaan verdwijnen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: