Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Releasedatum The Circle seizoen 3, soundtrack Bridgerton besproken

De releasedatum van het derde seizoen van The Circle is bekendgemaakt. De serie keert op 8 september terug voor gloednieuwe afleveringen. Daarnaast heeft de componist de soundtrack van Bridgerton besproken en is de trailer verschenen van de documentaire van Bob Ross.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Releasedatum The Circle seizoen 3 bekend

Het derde seizoen van The Circle is in aantocht op Netflix. Seizoen 3 van de realityserie komt op 8 september naar Netflix. Vervolgens is het op 29 september de beurt aan de absolute finale van het derde seizoen. De hoofdprijs van de serie is 100.000 Amerikaanse dollar als ze uitvinden wie echt is en wie een catfish is.


Bob Ross documentaire krijgt trailer op Netflix

De trailer van de documentaire van Bob Ross is verschenen. Vanaf 25 augustus kunnen we op Netflix aan de slag met Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal & Greed. Nu alvast krijgen we met de trailer een glimp van de documentaire over de man van Happy Little Trees.


Bar van Jack verklapt: Opnames Virgin River 4 zijn van start

Het vierde seizoen van Virgin River is door Netflix officieel nog niet aangekondigd, maar een vervolg van de romantische dramaserie is wel aanstaande. Het is namelijk uitgelekt dat de opnames voor een nieuw seizoen al bezig zijn.


Dit is het verhaal achter de soundtrack van Bridgerton

Terwijl we volop wachten op het tweede seizoen van Bridgerton, is nu het verhaal achter de soundtrack van de serie bekendgemaakt. Componist Kris Bowers zit achter zijn piano en vertelt het één en ander over de soundtrack die hij maakte voor de uiterst succesvolle Netflix Original.


Emily in Paris seizoen 2 op de rol: Lily Collins is klaar met opnemen

Het tweede seizoen van Emily in Paris zal niet lang meer op zich laten wachten. De opnames van de romantische komedieserie zijn namelijk afgerond, zo heeft Lily Collins laten weten. De actrice heeft de Franse hoofdstad verlaten om terug te keren naar de Verenigde Staten.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?