Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Crown • Young Wallander • Tiger King

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Elizabeth Debiciki vertolkt rol prinses Diana

Elizabeth Debicki vertolkt de rol van prinses Diana in de laatste twee seizoenen van The Crown. De actrice is bekend van haar rollen in Tenet en Guardians of the Galaxy Vol. 2 en mag zich nu voorbereiden op een rol in een serie rond het Britse koningshuis. Daarmee wordt ze de opvolger van Emma Corrin die in het vierde seizoen de rol van Diana vertolkt.


Trailer Young Wallander gelanceerd

De officiële trailer van het eerste seizoen van Young Wallander is een feit. De serie wordt op 3 september toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De eerste beelden geven alvast een glimp van hoe Kurt Wallander (Adam Palsson) kersvers van de politieschool komt.


Deze titels komen in tweede helft van augustus op Netflix

Voor de poorten van de hel staat Lucifer weer voor ons klaar. Het is een lange zit geweest voor het nieuwe seizoen, eindelijk is het dan zover. Seizoen 5 van één van de meest geliefde series van de afgelopen jaren zal op 21 augustus worden toegevoegd aan Netflix.


Carole Baskin alsnog aangeklaagd voor vermissing echtgenoot

Carole Baskin, bekend uit Tiger King, gaat alsnog vervolgd worden voor de verdwijning van haar echtgenoot Don Lewis. De familie van Lewis heeft inmiddels de stap naar de rechter gezet om erachter te komen wat er met Don is gebeurd. In dat kader wordt ook 100.000 dollar uitgeloofd aan tipgeld voor wie meer kan vertellen over de verdwijning. Baskin ontkent tot op de dag van vandaag betrokkenheid bij de vermissing van Don.


Deze 6 dingen wist je nog niet over La Casa de Papel

Het einde van La Casa de Papel is in zicht nadat duidelijk werd dat de serie na vijf seizoenen stopt. Een mooi moment om op zoek te gaan naar leuke weetjes omtrent de serie. In dit artikel vind je zes dingen die je nog niet wist over de Spaanse hitserie.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?