Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Babysitter • La Casa de las Flores • OITNB

Orange is the New Black seizoen 8

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

The Babysitter krijgt tweede film op Netflix

Netflix heeft een sequel besteld van de horrorkomediefilm The Babysitter. McG, die eerder verantwoordelijk was voor de eerste film, gaat ook aan de slag met het vervolg. De tweede film wordt in 2020 verwacht. In het eerste deel zagen we dat Cole erachter kwam dat zijn babysitter deel uitmaakt van een satanische sekte die ver gaat om hem de mond te snoeren.


Releasedatum La Casa de las Flores seizoen 2 bekend

Netflix heeft bekendgemaakt wanneer fans verder kunnen met La Casa de las Flores. Het tweede seizoen van de reeks heeft van de streamingdienst de releasedatum 18 oktober meegekregen. Vanaf dat moment is het complete tweede seizoen van de reeks te bekijken bij Netflix.


Peaky Blinders seizoen 5 in oktober op Netflix

Peaky Blinders seizoen 5 is vanaf oktober te bekijken op Netflix. De uitzendingen van seizoen 5 gaan op 25 augustus van start bij BBC en zijn op zondag 29 september afgerond. Nog geen week daarna, al op vrijdag 4 oktober, kunnen we in België aan de slag met seizoen 5 van de reeks.


Piper Kernan in Orange is the New Black

In Orange is the New Black wordt het verhaal van Piper Kernan verteld. In de reeks gaat ze echter door het leven onder de naam Piper Chapman. Netflix heeft nu echter een foto gedeeld waaruit blijkt dat we in de allerlaatste aflevering van OITNB ook kennen hebben gemaakt met de echte Kernan. Zij was aan het eind samen te zien met haar man Larry.


Kyle Chandler in Netflix-film van George Clooney

Kyle Chandler heeft de hoofdrol te pakken in een film die George Clooney voor Netflix maakt. De acteur werkt aan een post-apocalyptische film waarin het draait om een eenzame wetenschapper die probeert om een astronaut met zijn bemanning terug te halen naar de aarde. Chandler speelt de astronaut, terwijl Clooney zelf de wetenschapper speelt.


Vervolg To All The Boys in 2020 op Netflix, ook derde film in aantocht

Netflix heeft de releasedatum voor het tweede deel van To All The Boys I’ve Loved Before aangekondigd. De tweede film, wederom gebaseerd op één van de boeken van Jenny Han, is vanaf 12 februari 2020 te bekijken op Netflix. Inmiddels is ook een derde film aangekondigd binnen de reeks. De productie daarvan is al in volle gang.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: