Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Diana • The Crown • Avatar

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Broadway-musical Diana krijgt première op Netflix

Een primeur voor Netflix. De streamingdienst krijgt de première van de Broadway-musical Diana: A New Musical. In de nieuwe productie wordt het verhaal van prinses Diana verteld, maar door de uitbraak van het coronavirus kon de première in 2020 op Broadway niet doorgaan. Nu blijkt de productie volgend jaar eerst naar Netflix te komen alvorens hij vanaf 25 mei draait op Broadway.


Jonathyn Pryce (Game of Thrones) in The Crown

De makers van The Crown zijn erin geslaagd om prins Philip te casten. De rol gaat in de laatste twee seizoenen van de serie vertolkt worden door Jonathan Pryce. Hem kennen we vooral van zijn rol als High Sparrow in Game of Thrones. Naar verwachting komt seizoen 5 van The Crown in 2022 op Netflix.


White Lines geannuleerd na één seizoen

Het is na één seizoen over en uit voor White Lines. De Spaanse serie, is afkomstig van de maker van La Casa de Papel en de verwachtingen waren voorafgaand aan de serie dan ook hoog, maar de verwachtingen konden nooit volledig worden waargemaakt. Inmiddels is dan ook duidelijk dat er geen vervolg komt.


Originele bedenkers trekken zich terug uit nieuw Avatar-project

Een flinke tegenslag voor de nieuwe live-action serie van Avatar. Bedenkers Michael Dante DiMartino en Bryan Konietzko hebben besloten uit het project te stappen. De twee begonnen in 2018 vol goede moed aan het project, maar zijn erachter gekomen dat ze toch minder invloed op het project hebben dan ze eerder dachten. Desondanks gaat de serie er alsnog komen, maar dan wel op een andere wijze dan Konietzko en DiMartino voor ogen hadden.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 33

De toplijst van Netflix heeft in week 33 weer flink wat verschuivingen met zich meegebracht. Alhoewel de nummer één nog niet verslagen kon worden, is er verder in de lijst wel heel wat veranderd. Zo zijn Good Girls en The Big Bang Theory hun plek in de top drie kwijt.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?