Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Good Girls • The OA • Last Chance U

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Good Girls seizoen 3 langer dan verwacht

Het derde seizoen van Good Girls wordt langer dan tot op heden werd gedacht. Variety is erachter gekomen dat het derde seizoen uit zestien afleveringen bestaat. Daarmee krijgt het seizoen drie afleveringen meer dan seizoen 2 en zelfs zes meer dan het eerste seizoen. Seizoen 3 wordt in 2020 bij NBC verwacht. Daarna komt het derde seizoen zeer waarschijnlijk ook naar Netflix.


Fans geloven in theorie rondom annulering The OA

Fans willen zich niet neerleggen bij het feit dat Netflix The OA heeft gecanceld. Een aantal fans gelooft nu heilig in een nieuwe theorie. Die theorie draait erom dat The OA niet echt geannuleerd is, maar dat Netflix dat nieuws naar buiten heeft gebracht om in het verhaal van het einde van The OA Part II te passen. Ondertussen zijn fans ook begonnen om een petitie te starten in de hoop de serie toch te redden.


Netflix lanceert trailer 13 Reasons Why seizoen 3

Netflix heeft de officiële trailer van 13 Reasons Why seizoen 3 naar buiten gebracht. In het derde seizoen staat de grote vraag centraal wie verantwoordelijk is voor de moord op Bryce Walker. Hij was eerder in de reeks verantwoordelijk voor de verkrachting van Jessica, maar het is onduidelijk wie het nu op hem voorzien heeft.


Last Chance U voor nieuw seizoen naar Oakland

Het nieuwe seizoen van Last Chance U gaat over een nieuwe school. Waar we in de eerste twee seizoenen East Mississippi Community College volgden, werd voor de volgende twee seizoenen Independence Community College of Kansas gekozen.V oor het vijfde seizoen kijkt Netflix mee met Laney College in Oakland, Calif. Het seizoen wordt in 2020 op Netflix verwacht.


Eerste foto’s miniserie The Spy verschenen

Netflix heeft de eerste officiële foto’s van de miniserie The Spy naar buiten gebracht. De serie is vanaf 6 september te zien bij Netflix en vertelt het verhaal van de voormalig Mossad-agent Eli Cohen. Het lukt hem met succes om te infiltreren bij de Syrische overheid.


Deze kerstfilms mogen we in 2019 op Netflix verwachten

Kerstmis wordt dit jaar niet overgeslagen door Netflix. De streamingdienst werkt alweer aan heel wat titels om het kerstfeest ook dit jaar onvergetelijk te maken. We mogen voor het eind van 2019 dan ook nog een aantal nieuwe kerstfilms verwachten, waaronder A Christmas Prince: The Royal Baby.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?