Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Eerste beelden The Crown, nieuwe serie opruimgoeroe Marie Kondo

De eerste beelden van The Crown zijn verschenen met Dominic West en Elizabeth Debicki als de nieuwe Prins Charles en Prinses Diana. Daarnaast komt er een nieuwe serie met opruimgoeroe Marie Kondo en verschijnt er binnenkort Netflix Reality Games met deelnemers uit realityseries.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eerste beelden The Crown verschenen met nieuwe Prins Charles en nieuwe Prinses Diana

De eerste beelden van Dominic West en Elizabeth Debicki als Prins Charles en Prinses Diana zijn verschenen. Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan het vijfde seizoen van de serie. Daarin worden de rollen van Charles en Diana vertolkt door nieuwe acteurs. De foto’s bekijk je alvast hieronder.


Nieuwe serie aangekondigd van opruimgoeroe Marie Kondo

De Olympische Spelen zijn inmiddels voorbij. Voor Netflix een mooi moment om aan de slag te gaan met de Netflix Reality Games. Deelnemers van The Circle, Love is Blind en Too Hot To Handle komen samen voor een nieuw avontuur. In de gameshow telt ieder team vier afgevaardigden van de drie populaire realityreeksen. In verschillende opdrachten moeten ze uitmaken wie het sterkste team is.


Sky Rojo seizoen 3 aangekondigd: The Final Chase

Het hing natuurlijk al wel eventjes in de lucht gezien het succes van de serie, maar inmiddels is het ook bevestigd: er komt een derde seizoen van Sky Rojo op Netflix. De streamingsdienst verklapt verder dat dit deel: The Final Chase gaat heten, waarmee geïnsinueerd wordt dat het ook gelijk het slotseizoen van de Spaanse drama-actieserie is.


Deelnemers uit realityseries in Netflix Reality Games

De Olympische Spelen zijn inmiddels voorbij. Voor Netflix een mooi moment om aan de slag te gaan met de Netflix Reality Games. Deelnemers van The Circle, Love is Blind en Too Hot To Handle komen samen voor een nieuw avontuur. In de gameshow telt ieder team vier afgevaardigden van de drie populaire realityreeksen. In verschillende opdrachten moeten ze uitmaken wie het sterkste team is. De reeks is te zien op YouTube.


Verwijderalarm: Reality en films staan op de nominatie

Netflix zal de komende dagen weer een aantal films verwijderen en in totaal staan er dit moment twaalf titels op de nominatie om te vertrekken. Daarbij The Mummy en valt het vooral op dat reality uitgebreid aanwezig is.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?