Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Alicia Keys • All Together Now • Lucifer

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Alicia Keys maakt opnieuw romantische komediefilm

Nadat Alicia Keys eerder al betrokken was bij de productie van Work It, gaat ze nu opnieuw voor Netflix aan de slag. Ze wordt voor Netflix verantwoordelijk voor de productie van een romantische komediefilm over Erica. De aspirant-popster wordt ingehuurd op de bruiloft van haar ex-verloofde. Het liefst houdt ze hun relatie geheim, maar dan valt ze opnieuw als een blok voor hem. Hoofdrollen zijn er voor Christina Milian (Falling Inn Love), Jay Pharoah (Bad Hair) en Sinqua Walls (American Soul).


Netflix lanceert officiële trailer All Together Now

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van de nieuwe film All Together Now. Daarin is de hoofdrol weggelegd voor Moana-ster Auli’i Cravalho. Zij speelt Amber Appleton, een muzikale scholiere die haar weg al helemaal geeft uitgestippeld. Als haar dromen in gevaar komen, zal ze echter moeten leren vertrouwen op de kracht van haar zelfgekozen familie. De film verschijnt op 28 augustus.


Verwijderalarm: Veertien titels op het punt van vertrek

De komende weken gaan er weer de nodige titels vertrekken van Netflix. Het Verwijderalarm is gevuld met veertien titels, met daarbij twee series. Geen groot aantal, wel is de verwachting dat er nog meerdere films op de lijst zullen verschijnen.


Speciale aflevering Lucifer aangekondigd

Nu de release van het vijfde seizoen van Lucifer steeds een stapje dichterbij komt, wordt ook steeds meer bekend over wat we van de nieuwe afleveringen mogen verwachten. Zo blijkt nu dat er naast een noir- en musical-aflevering ook een meta aflevering verschijnt. In die aflevering worden we meegenomen naar het verhaal rondom de moord op een filmset. Daar werd gedraaid voor een serie met de duivel in de hoofdrol. De aflevering heet iDiablo!


Heftige trailer Undercover seizoen 2 gelanceerd

Netflix heeft de trailer gelanceerd van het tweede seizoen van Undercover. Vanaf 6 september gaat het verhaal van de Netflix Original verder en nu al weten we dat het een heftig seizoen gaat worden. Terwijl undercover-agent Peter aan de slag gaat met een nieuwe zaak, moet hij ook vrezen voor wraak van Ferry Bouman.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?