Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Ozark • Russian Doll • The 100

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Showrunner bespreekt seizoen 3 van Ozark

Chris Mundy, de showrunner van Ozark, is al druk bezig met het derde seizoen van Ozark. Hij heeft inmiddels aangegeven wat we van seizoen 3 kunnen verwachten. Het huwelijk van Wendy en Marty heeft een zware klap te verduren gekregen. Wendy nam in de seizoensfinale een allesveranderende beslissing. “Een deel ervan is ontstaan uit het feit dat we dachten dat dit een beslissing was die Marty niet zou nemen, zeker op dit moment.”

“Ik denk dat Wendy beter is in dit soort dingen. Een van de dingen waar we ons dit seizoen op focussen is hun soms gelijke en soms verschillende gedachten. Marty zal zeggen: ‘Ik blijf bij je, ondanks wat je deed.’ Terwijl zij meer het gevoel heeft van: ‘Ik gaf een deel van mijn ziel op omdat je niet bereid was te doen wat voor deze familie moest worden gedaan.'”


Natasha Lyonne wil drie seizoenen voor Russian Doll

Natasha Lyonne heeft een duidelijk beeld voor Russian Doll voor ogen. De actrice is één van de makers van de serie waarin Nadia Vulvokov terecht komt in een tijdlus. Het liefst ziet Natasha dat haar serie drie seizoenen krijgt. “Op veel manier zie ik nog steeds drie seizoenen, ja. Ik zie het vrij helder en het wordt interessant om te zien hoe het uitpakt.” Toch sluit ze ook een ander aantal seizoenen nog niet uit. “Misschien krijgt de serie maar twee seizoenen, misschien wel vier. Voor nu voelt het vrij duidelijk dat het er drie gaan zijn.”


Verwijderalarm: Veel films op de nominatie

Er gaan in de komende dagen weer heel wat titels van Netflix verschijnen. Deze week heeft de streamingdienst het voornamelijk voorzien op films. Met onder meer Hellboy II, Role Models en Sea of Love. Daarnaast staan ook een paar series op de nominatie om te verdwijnen.


Ben Lawson gecast voor dramaserie Firefly Lane

Ben Lawson is binnenkort te zien in een nieuwe serie van Netflix. De acteur had eerder al rollen in onder meer 13 Reasons Why en Designated Survivor en mag zich nu opmaken voor een rol in een nieuwe dramaserie. Hij speelt Ryan in Firefly Lane. De serie vertelt het verhaal over Tully (Katherine Heigl) en Kate. De twee leren elkaar kennen als jonge meiden en zijn nu al bijna dertig jaar onafscheidelijk. Tot een tragedie hun band breekt.


Rothenberg over seizoensfinale The 100 en lot Octavia

Sinds maandag is de seizoensfinale van The 100 te bekijken op Netflix. De laatste aflevering van seizoen 6 liet kijkers achter met heel wat vragen. In een interview heeft de showrunner van de serie gereageerd op de seizoensfinale en besprak hij het lot van Octavia. “Ik wil niets verklappen over haar lot behalve dat ik wil uitleggen wat er met haar gebeurt”, begon de showrunner. “Of ze nu leeft of dood is, Marie’s is geweldig en je kunt rustig zeggen dat we nog niet het laatste van haar hebben gezien. Maar of ze nou wel of niet dood is en of we haar verhaal nou vertellen als een flashback of dat we haar nog zien, dat moet blijken.”


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?