Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Makers The OA aan de slag met miniserie, cast Avatar: The Last Airbender bekend

De makers van The OA gaan aan de slag met een nieuwe miniserie. Daarnaast is de cast van de live-action serie van Avatar: The Last Airbender bekendgemaakt. Daarnaast werken Meghan Markle en Kate Middleton samen aan een Netflix-serie.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Makers The OA gaan aan de slag met miniserie

Enigszins goed nieuws voor de fans van The OA. Alhoewel er geen derde seizoen komt van de serie, is nu wel duidelijk geworden dat er een miniserie komt van de makers van The OA. Brit Marling en Zat Batmanglij slaan de handen in één voor de miniserie Retreat voor FX.


Meghan Markle en Kate Middleton werken aan Netflix-serie

Kate Middleton en Meghan Markle gaan ook samen aan de slag voor Netflix. De twee schoonzussen hebben de handen in één geslagen voor een nieuwe serie. Tot op heden is er nog weinig bekendgemaakt over het project, maar het zou moeten draaien om het liefdadigheidswerk van Kate.


Nieuwe afleveringen Grace and Frankie als surprise gedropt op Netflix

Grace and Frankie heeft nieuwe afleveringen op Netflix. Onaangekondigd heeft Netflix een cadeautje gelanceerd voor de fans van de komedieserie met Jane Fonda en Lily Tomlin. Seizoen 7 is namelijk nu al begonnen op de streamingdienst.


Cast Avatar: The Last Airbender verschenen

De cast van de live-action serie van Avatar: The Last Airbender is bekendgemaakt. De rollen van Aang, Katara, Sokka en Zuko zijn vergeven aan respectievelijk Gordon Cormier (Gabby Duran and the Unsittables), Kiewentiio (Beans), Ian Ousley (Physical) en Dallas Liu (PEN15).


Tweede seizoen Into the Night in september al op Netflix

Het tweede seizoen van Into the Night komt eraan. De releasedatum is namelijk vrijgegeven door Netflix en deze is 8 september. Tegelijkertijd zijn ook de eerste beelden vrijgegeven van de nieuwe episodes.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?