Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: 36 Questions • Jean-Claude Van Damme • Sportschandaal

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix werkt mee om film te maken van 36 Questions film

Netflix gaat samen met verschillende partijen aan de slag met de podcast 36 Questions. De streamingdienst gaat een film maken gebaseerd op de podcast. De film wordt geregisseerd door Hearts Beat Loud (Brett Haley). Andere partijen die meewerken zijn Chernin Entertainment en Automatik. De film wordt een romantische dramafilm in de muziekwereld.


Jean-Claude Van Damme in actiekomediefilm voor Netflix

Netflix-abonnees mogen zich opmaken op een nieuwe actiekomediefilm met Jean-Claude Van Damme in de hoofdrol. De acteur zou in Frankrijk betrokken zijn bij de productie van The Last Mercenary. Daarin speelt hij een mysterieuze voormalige geheim agent die terug moet keren naar Frankrijk als zijn zoon valselijk beschuldigd wordt voor het bezit van wapens en drugs. Een releasedatum is nog niet bekend.


The Witcher krijgt een prequel-serie: Blood Origin

Het succes van The Witcher krijgt een vervolg. De serie zelf is onderweg naar het tweede seizoen, waarbij de opnames tussen alle coronaperikelen door worden gedraaid. Tegelijkertijd is er nu een tweede reeks aangekondigd, namelijk de live-actionprequel Blood Origin. Daarmee gaan we de verhalen voor The Witcher leren kennen.


Documentaire over sportschandalen in aantocht

Netflix is erin geslaagd om de rechten aan te kopen van een nu al veelbelovende nieuwe documentaire. De makers van Don’t F**k With Cats gaan namelijk aan de slag met een documentaire waarin wereldwijde sport schandalen onder de loep worden genomen. Het is nog onduidelijk wanneer Bad Sport verschijnt.


Young Wallander in aantocht op Netflix

Met Young Wallander komt een derde reeks gebaseerd op de succesvolle misdaadromans van Henning Mankell. Na een Zweedse en Britse variant van de serie, komt Netflix nu met een prequel. We zien de norse rechercheur namelijk nu aan de begindagen van zijn carrière staan.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?