Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The OA • Criminal • Making A Murderer

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Acteur Jason Isaacs over annulering The OA

Jason Isaacs, de acteur die voor The OA in de huid kroop van Percy, heeft gereageerd op de annulering van The OA. Netflix heeft besloten dat het na twee seizoenen klaar is voor de reeks en dat tot grote telrustelling van Isaacs. Zo bleken de makers te denken aan ‘een groot doolhof van vijf seizoenen’. “Onder de vele dingen die er te betreuren zijn, is het grootste verlies misschien wel het feit dat jullie allemaal niet zullen weten hoe bevredigend, opwindend, aangrijpend en simpelweg briljant de andere hoofdstukken zouden zijn geweest.”


Criminal heeft releasedatum te pakken

Netflix heeft de releasedatum van Criminal bekendgemaakt. De misdaadserie is vanaf 20 september te bekijken op Netflix. De serie vertoont een kat-en-muisspel tussen detective en verdachte. Alle afleveringen spelen zich af in de verhoorkamer. Duitsland, Frankrijk, Spanje en Groot-Brittanniël hebben allen een rol in de reeks.


Wanneer komt Peaky Blinders seizoen 5 naar Netflix?

Het vijfde seizoen van Peaky Blinders gaat op 25 augustus van start bij BBC. Het is echter nog niet duidelijk wanneer de zes nieuwe afleveringen van Peaky Blinders op Netflix te bekijken zijn. Mogelijk gebeurt dat echter al één dag na de laatste episode bij BBC, maar garanties daarvoor zijn er niet.


Mogelijk goed nieuws voor Avery uit Making a Murderer

Er is een update gekomen in de zaak van Steven Avery uit Making a Murderer. Een rechter in Wisconsin heeft zich uitgesproken over de uitspraken tegen Avery. “De rechtbank constateert dat de aanklacht tegen de verdachte niet heeft voldaan om vast te stellen dat Wis. Stats. 968.205 is geschonden. Daarmee zijn grondwettelijke rechten van de verdachte geschonden.” Mogelijk levert dat voor Avery een nieuwe rechtszaak op.


Cast voor Behind Her Eyes van makers The Crown bekend

De cast voor de psychologische thrillerserie Behind Her Eyes krijgt vorm. De serie is afkomstig van de makers van The Crown en kent zijn hoofdrolspelers. In de zesdelige serie zijn Simona Brown (The Night Manager), Eve Hewson (The Knick), Tom Bateman (Vanity Fair) en Robert Aramayo (Game of Thrones) te zien.


Netflix bestelt Mr. Iglesias seizoen 2

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Mr. Iglesias. De komedieserie over een geschiedenisleraar keert in 2020 terug voor een vervolg. Daarnaast werkt Gabriel Iglesias ook aan twee stand-up shows voor de streamingdienst.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?