Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Audrie & Daisy • The Sleepover • The Kissing Booth

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Daisy Coleman uit Audrie & Daisy overleden

Daisy Coleman is overleden. Daisy was samen met Audrie het onderwerp van de Netflix-documentaire Audrie & Daisy waarin we zagen hoe de twee als tiener werden aangerand door zogenaamde vrienden. Daarnaast werden ze online vernederd en voor schut gezet. Volgens Daisy’s moeder gaat het om zelfmoord omdat haar 23-jarige dochter de gebeurtenissen uit de docu nooit een plek kon geven. “Mijn dochter Catherine Daisy Coleman heeft vannacht zelfmoord gepleegd.”


Trailer van familiefilm The Sleepover verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van een gloednieuwe familiefilm gelanceerd. Het gaat om The Sleepover waarin de moeder van Clancy en Kevin een geheim leven blijkt te leiden. Het is nu aan Clancy en haar broertje om in actie te komen om hun moeder te kunnen redden. De film verschijnt op 21 augustus.


El Robo del Siglo: Colombiaanse La Casa de Papel?

Netflix heeft een nieuwe Colombiaanse serie aangekondigd die heel wat wegheeft van La Casa de Papel. In de Colombiaanse Netflix Original draait het allemaal om een overval uit 1994. De serie heet El Robo del Siglio en vertelt het verhaal van de Overval van de Eeuw.


Jacob Elordi was niet blij met The Kissing Booth scènes

Jacob Elordi was helemaal niet blij met een groot aantal scènes die hij voor het eerste deel van The Kissing Booth moest doen. De acteur, die de rol van Noah Flynn vertolkte, had veel scènes waarin hij geen shirt droeg. Daarvoor moest hij echter wel zeven dagen per week twee keer per dag trainen. “Ik was toen super jong en ik werd in een wereld gesmeten waarin iedereen over mijn lichaam wilde praten… En het stoorde me echt”, aldus Elordi. In het tweede deel verscheen hij een stuk minder vaak zonder shirt aan.


Dit is de cast van de Ferry film (Undercover)

Ferry Bouman krijgt zijn eigen film en de cast daarvoor is inmiddels bekend. Nadat eerder al duidelijk werd dat Frank Lammers en Elise Schaap (Danielle) sowieso terugkeren, weten we nu ook wie de overige rollen vertolken.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?