Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The 100 • Game of Thrones • The Order

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Dit is de reden waarom The 100 stopt na zeven seizoenen

Jason Rothenberg heeft besloten dat het klaar is voor The 100. Er komt nog één seizoen, maar na zeven seizoenen wordt een punt achter de reeks gezet. “We hebben eigenlijk al een tijdje gevraagd om seizoen 7 het laatste seizoen te laten worden, omdat we het gevoel hebben dat het tijd is om eruit te gaan terwijl het goed gaat. We willen de fans smachtend naar meer achterlaten”, aldus Rothenberg.


Game of Thrones-makers naar Netflix

Netflix is erin geslaagd om de makers van Game of Thrones binnen te halen. De streamingdienst heeft een deal bereikt met David Benioff en D.B. Weiss. Netflix had grote concurrentie van Amzon, HBO en Netflix, maar uiteindelijk trok het duo naar Netflix. Met de deal gaat naar verluidt zo’n 200 miljoen dollar gemoeid.


How To Get Away With Murder seizoen 5 al razendsnel naar Netflix

How To Get Away With Murder seizoen 5 komt al razendsnel naar Netflix. Het vijfde seizoen van de reeks wordt op 16 augustus toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Daarmee verschijnt het vijfde seizoen veel eerder dan gedacht, want normaal verschenen nieuwe seizoen van de serie op Nieuwjaarsdag.


‘Opnames The Order seizoen 2 gestart’

Het ziet ernaar uit dat de opnames van het tweede seizoen van The Order zijn gestart. Op Twitter is door Jason Filiatrault, één van de makers van de reeks, een plaatje gepost. Daarop zien we een brochure van de Belgrave University, de school waar het om draait. In maart werd duidelijk dat The Order een vervolg zou krijgen.


Netflix maakt Tiny Pretty Things over balletleerlingen

Netflix heeft aangekondigd te werken aan een nieuwe serie genaamd Tiny Pretty Things. De serie gaat over leerlingen op een balletacademie. De leerlingen op de Archer School of Ballet in Chicago staan centraal, waarbij de academie ook nog eens geteisterd wordt door een mysterieus ongeluk.


Releasedatum Élite seizoen 2 bekendgemaakt

Netflix heeft de releasedatum van Élite seizoen 2 bekendgemaakt. De Spaanse hitserie keert over een maand terug bij Netflix voor een vervolg. Vanaf 6 september kunnen we aan de slag met de nieuwe afleveringen van de serie over drie arbeidskinderen op een exclusieve privéschool.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?