Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Eerste beelden The Witcher spin-off, meer content van makers Fauda in aantocht

De eerste beelden van The Witcher: Nightmare of the Wolf zijn verschenen. De spin-off van The Witcher is nu dan ook echt in aantocht op Netflix. Daarnaast gaan de makers van Fauda aan de slag met nog meer Netflix-titels en is Worth getoond.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Makers Fauda aan de slag met meer Netflix-titels

De makers van Fauda zijn nog lang niet klaar met Netflix. Zij hebben recent Hit & Run uitgebracht dat meteen goede zaken deed in de Netflix top 10. Inmiddels is duidelijk dat de makers aan de slag zijn met meer nieuwe titels. Daarvan is Siege of Bethlehem al aangekondigd. Er blijkt in de toekomst echter nog meer aan te komen.


Eerste beelden The Witcher: Nightmare of the Wolf

De spin-off van The Witcher is nu dan toch echt in aantocht op Netflix. Eerder werd The Witcher: Nightmare of the Wolf al aangekondigd en nu blijkt dat de film op 23 augustus uitgebracht wordt op Netflix. De anime focust zich op het originele verhaal van Geralt’s mentor en voormalig witcher Vasemir. Hieronder bekijk je alvast de officiële trailer.


Trailer slotseizoen Lucifer gelanceerd: Vuurwerk gegarandeerd

De trailer voor het zesde seizoen van Lucifer is door Netflix gelanceerd. De serie komt over precies een maand tot een besluit en nu zijn de beelden alvast verschenen om ons op te kunnen warmen. En om theorieën te ontwikkelen hoe het af gaat lopen met Lucifer en Cloe.


Film Worth vertelt over nasleep 9/11

De eerste beelden van WORTH zijn getoond op Netflix. De film vertelt het verhaal van de nasleep van 11 september 2001. De film is gebaseerd op ware gebeurtenissen en laat zien hoe een advocaat een lesje krijgt in empathie wanneer hij voor de bijna onmogelijke taak staat om te bepalen hoe gezinnen die onberekende verliezen hebben gelezen moeten worden vergoed.


Undercover seizoen 2 in september naar Netflix in België

Undercover seizoen 2 heeft eindelijk een releasedatum te pakken. We hebben er even op moeten wachten, maar Netflix in België is erachter gekomen dat het tweede seizoen vanaf 7 september te zien is. Daarmee hebben we in België liefst een jaar moeten wachten tot het tweede deel van de reeks met Tom Waes in de hoofdrol ook hier eindelijk te zien is.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?