Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Splinter Cell • Jason Bateman • David Beckham

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Animeserie Splinter Cell in aantocht op Netflix

Netflix heeft de handen inéén geslagen met Ubisoft om een animeserie te maken van Splinter Cell. Daarmee krijgt de populaire gamereeks binnenkort zijn eigen serie op de streamingdienst. Het is Derek Kolstad die als uitvoerend producent en schrijver van de serie aan de slag gaat. De makers kunnen meteen aan de slag met een bestelling van twee seizoenen van totaal zestien afleveringen.


Jason Bateman mogelijk voor Netflix aan de slag

Jason Bateman gaat voor Netflix mogelijk aan de slag met een nieuwe film. De acteur, die we onder meer kennen uit Ozark, gaat voor Netflix mogelijk een nieuwe film regisseren. Het zou gaan om een heist-film Here Comes the Flood. Het script is afkomstig van Simon Kinberg (X-Men: Dark Phoenix en Star Wars: Rebels) en vertelt een liefdesverhaal.


Nieuwe personages voor slotseizoen La Casa de Papel bekend

Netflix maakte afgelopen week bekend dat het na vijf seizoenen klaar is voor La Casa de Papel. Ondertussen is ook duidelijk geworden dat het slotseizoen nieuwe gezichten met zich meebrengt. Inmiddels zijn de namen van de twee acteurs bekend die de cast voor het vijfde seizoen versterken.


David Beckham wil eigen documentaire

David Beckham heeft vol bewondering gekeken naar de documentaire The Last Dance op Netflix. De serie heeft hem geïnspireerd om ook zijn eigen leven te verfilmen. Daarvoor voert hij inmiddels gesprekken met zowel Netflix als Amazon. Volgens een insider gaat het om het leven van Beckham na zijn carrière. “Het is iets wat David erg graag wilde doen. De film bevat naast nieuwe beelden ook beelden uit het archief. Het zal gaan over David’s leven na het voetbal. Voornamelijk over zijn eigen nieuwe voetbalclub in Miami. Maar het zal ook over zijn privéleven gaan, want daar is zoveel interesse in.”


Dit vinden jullie de beste titels op Netflix in juli

De spannendste strijd was in juli te vinden in de categorie beste nieuwe serie. Een eindsprint leverde Cursed uiteindelijk toch de winst op. Drie series sprongen er deze maand voor jullie duidelijk uit. Naast Cursed was dat ook Warrior Nun en van eigen bodem De Twaalf. Dit werd het podium, waarbij Cursed met 28,7% van de stemmen de winst wist te pakken.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?