Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • The Irishman • Titans

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nog geen nieuwe spin-off van Riverdale in aantocht

Na Katy Keene hoeven we niet al een nieuwe spin-off te verwachten. Mark Pedowitz, de voorzitter van The CW, vertelde dat het voor nu even blijft bij Katy Keene, Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina uit de Archie Comics. In de toekomst kan er echter nog meer volgen. “Maar we staan altijd open wanneer Roberto ideeën heeft over een nieuw Riverdale-karakter.”


The Irishman als afsluiter op London Film Festival

The Irishman is binnenkort op nog een festival te zien. Nadat eerder al bekend werd dat de film getoond wordt tijdens het New York Film Festival, wordt de film twee weken later, op 13 oktober, ook getoond op het London Film Festival. De Netflix-film is de duurste film van de streamingdienst tot op heden met hoofdrollen voor onder meer Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci.


Netflix lanceert trailer voor Mindhunter seizoen 2

Netflix heeft de trailer van het tweede seizoen van Mindhunter gelanceerd. De afleveringen van het tweede seizoen worden op 16 augustus in één keer toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. In seizoen 2 draait het om de Atlanta Child Murders.


Trailer Titans seizoen 2 verschenen

De trailer van het tweede seizoen van Titans is verschenen. Het eerste seizoen is momenteel bij Netflix te bekijken en naar verwachting volgt binnenkort ook het tweede seizoen. In seizoen 2 maken we kennis met Iain Glen als Bruce Wayne. Hij heeft alvast een rol in de trailer, evenals Deathstroke (Esai Morales).


Netflix trekt na twee seizoenen stekker uit The OA

Het is over en uit voor The OA. Netflix heeft besloten dat het na twee seizoenen klaar is voor de reeks. Er wordt geen derde seizoen besteld en daar baalt Brit Marling van. De hoofdrolspeelster en tevens maker vertelde: “Zal en ik (makers, red.) zijn diep teleurgesteld vanwege het feit dat we het verhaal niet kunnen afronden.”

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?