Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Shooter • The Innocents • Quincy Jones

Shooter seizoen 3

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Seizoen 4 van Shooter?

Het derde seizoen van Shooter is bijna ten einde en dan is het uiteraard de vraag of er een vervolg gaat komen. Eén van de hoofdrolspelers lijkt alvast een hint te hebben gegeven op Twitter. Hij is namelijk een poll gestart onder zijn volgers. Willen ze een vierde seizoen? De uitkomst is in ieder geval erg duidelijk.


Last Chance U terug naar Kansas

Last Chance U keert in de zomer van 2019 terug voor een vierde seizoen. Na twee jaar bij East Mississippi Community College werd de overstap gemaakt naar Independence, Kansas. De Independence Community College Pirates keren terug voor een tweede campagne.


Docu over muziekicoon Quincy Jones

Netflix komt in september met de documentaire Quincy, over het leven van muziekicoon Quincy Jones. De film is gemaakt door Rashida Jones, de actrice en schrijfster is tevens de dochter van Quincy. Daarnaast heeft Alan Hicks aan het project gewerkt, hij was eerder verantwoordelijk voor Keep On Keepin’ On over jazz-muzikant Clark Terry.


Laatste beelden van The Innocents

The Innocents staat op het punt van verschijnen. Van deze serie zijn de verwachtingen heel erg hoog gespannen, vooral door de wijze waarop Netflix de serie in de markt heeft gezet. De al verschenen beelden zijn veelal heftig. Deze week is de tweede en laatste trailer verschenen, nu is het wachten tot 24 augustus.


7 vragen voor Orange is the New Black 7

Nu het zesde seizoen van Orange is the New Black erop zit, zijn we toch met een aantal vragen achtergebleven. Het einde van het zesde seizoen kende tenslotte wat losse eindjes, waarbij het nog maar de vraag is hoe dat verder moet. In dit artikel hebben we een overzicht gemaakt van de vragen waar we mee achter zijn gebleven nu het zesde seizoen erop zit.


Cardellini na Bloodline in Dead to Me

Linda Cardellini is gecast voor een grote rol in Dead to Me. Ze zal de tegenspeelster worden van Christina Applegate. Zij werd enige tijd geleden al gecast voor de hoofdrol. Cardellini werkte in het verleden al samen met Netflix. Ze speelde namelijk ook in in de Netflix Original Bloodline, als Meg Rayburn. Dead to Me wordt een komische serie, geschreven door Liz Feldman en Will Ferrell.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: