Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: He’s All That onderweg naar Netflix, slot Dear White People wordt jaren ’90 musical

He’s All That is aangekondigd door Netflix. Het moet een soortgelijke film worden als She’s All That, maar dan met een man in de hoofdrol. Daarnaast blijkt dat het slotseizoen van Dewar White People een jaren ’90 musical wordt en dat de nieuwe serie How To Be A Cowboy naar Netflix komt.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

He’s All That komt naar Netflix

He’s All That wordt een nieuwe film op Netflix. We kennen allemaal She’s All That wel, maar dit keer worden de rollen omgedraaid en zal een populair meisje ervoor zorgen dat een buitenbeentje tot ster van de school wordt gemaakt. Het is de bedoeling dat de film op 27 augustus naar Netflix komt. De trailer zie je alvast hieronder.


Slotseizoen Dear White People wordt jaren ’90 musical

Het einde van Dear White People is nu dan echt in zicht. Het slotseizoen van de serie verandert in een jaren ’90 musical. Samantha White en haar vrienden zullen zingend en dansend naar hun afstuderen gaan. De teaser is nu verschenen en seizoen 4 wordt op 22 september uitgebracht.


Definitief! Stranger Things seizoen 4 komt in 2022

Wat al langer werd gespeculeerd, is nu door Netflix officieel bekendgemaakt. Het vierde seizoen van Stranger Things zal volgend jaar pas verschijnen. De release is vastgelegd in 2022, al ontbreekt nog een exacte datum. En ook dat kan nog wel eens teleurstellend uitpakken.


Nieuwe serie How To Be A Cowboy aangekondigd

Goed nieuws voor de fans van realityseries. Netflix heeft een nieuwe serie aangekondigd onder de naam How To Be A Cowboy. Het is de bedoeling dat de serie op 1 september naar Netflix komt en de hoofdrol is voor niemand minder dan Dale Brisby. Onderstaande trailer geeft je alvast een eerste kijkje in de serie.


Dit vinden jullie de beste titels op Netflix in juli

De stemmen zijn geteld en de vijf winnaars van juli zijn bekend. Jullie hebben de afgelopen dagen laten weten wat in jullie ogen de beste nieuwe films, series en docu’s op Netflix zijn. Met vijf winnaars.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?