Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Naya Rivera • Lucifer • Black Mirror

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Sugar Rush-aflevering opgedragen aan overleden Naya Rivera

De tweede aflevering van Sugar Rush Extra Sweet seizoen 3 is opgedragen aan Naya Rivera. De actrice kwam onlangs om bij een tragisch ongeval toen ze haar vierjarige zoontje redde in het water. In de aflevering van Sugar Rush Extra Sweet was ze zelf te zien als gastjurylid.


Tom Ellis (Lucifer) onderging operatie

Tom Ellis is recent onder het mes geweest. De acteur onderging een keeloperatie. Hij spreekt zelf van een korte ingreep. “Het gaat goed met me, maar het spijt me voor iedereen die in de buurt van Los Angeles woont en van jam houdt”, schreef hij bij de Tweet. Zijn vrouw kocht tenslotte een flinke lading jam in voor zijn hersteldieet.


La Casa de Papel stopt na vijfde seizoen

Het einde van La Casa de Papel is in zicht. Zojuist is bekend geworden dat de reeks er na vijf seizoenen mee ophoudt. Het was ook meteen het moment waarop het vijfde seizoen van de serie officieel is aangekondigd.


Black Mirror-makers sluiten deal met Netflix

Netflix is erin geslaagd om een exclusieve deal te sluiten met Charlie Brooker en Annabel Jones. De projecten die de twee maken met hun productiebedrijf Broke and Bones gaan naar dfe streamingdienst. In de komende vijf jaar moet het complete bedrijf van de Black Mirror-makers overgenomen worden. Daarmee gaat een bedrag van naar verluidt 100 miljoen dollar gemoeid.


Dit zijn onze 6 tips van juli op Netflix

Tussen al het nieuwe aanbod van Netflix zitten iedere maand voldoende pareltjes. De grote producties krijgen volop aandacht, daarom tippen wij aan het einde van iedere maand juist een aantal misschien wat minder opvallende titels die wel degelijk de moeite waard zijn. Onze 6 tips van juli.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?