Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: La Casa de Papel • Black Lightning • Riverdale

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

La Casa de Papel pakt indrukwekkend wereldwijd record

La Casa de Papel is hot en dat blijkt ook wel uit een record dat de serie nu verbroken heeft. De Spaanstalige titel, ook bekend onder de naam Money Heist, werd onlangs voorzien van zijn derde seizoen. Dat derde seizoen van de reeks is in de eerste zeven dagen dat het te bekijken was op Netflix door liefst 34.355.956 huishoudens gestreamd. Het is de beste week ooit voor een niet-Engelstalige-serie op Netflix. In bepaalde landen was de serie zelfs de meest bekeken serie ooit op Netflix, waaronder Frankrijk en Italië.


Black Lightning in volgende Arrowverse-crossover

Black Lightning gaat een rol spelen in de volgende Arrowverse-crossover. Cress Williams, de hoofdrolspeler in Black Lightning, heeft dat bekendgemaakt. Tot op heden was Black Lightning nog geen deel van de Arrowverse, maar via Instagram maakte Williams bekend dat hij dit jaar te zien is in Crisis on Infinite Earths.


13 Reasons Why: releasedatum en slotseizoen

Netflix heeft de releasedatum en de officiële trailer van het derde seizoen van 13 Reasons Why bekendgemaakt. Seizoen 3 van de serie is vanaf 23 augustus in één keer te bekijken op de streamingdienst. In het derde seizoen staat de dood van een belangrijk personage centraal. Ook is gelijk duidelijk geworden dat 13 Reasons Why is vernieuwd voor een vierde en tevens laatste seizoen.


Sam Witwer uit Supergirl in Riverdale seizoen 4

Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan het vierde seizoen van Riverdale en inmiddels weten we dan ook al één nieuw gezicht uit het nieuwe seizoen. Sam Witwer, die we de laatste jaren onder meer in Supergirl en Once Upon a Time zagen, heeft een rol te pakken in het vierde seizoen. Hij speelt leraar Mr. Chipping op de nieuwe school van Jughead.


David Fincher en Gary Oldman werken aan biopic Mank

David Fincher en Gary Oldman hebben de handen in één geslagen om aan het werk te gaan met een nieuwe biologische film voor Netflix. Ze werken samen aan een biopic over Herman Mankiewicz. Hij was in het verleden werkzaam als scriptschrijver en bekend van onder meer Citizen Kane. De film heet Mank en moet in het zwart-wit verschijnen. Het is nog onduidelijk wanneer de film naar Netflix komt.


Slotseizoen Homeland laat langer op zich wachten

Het slotseizoen van Homeland laat langer op zich wachten dan verwacht. Het laatste seizoen van de serie wordt pas in 2020 uitgezonden bij Showtime. Daardoor lijken we ook op Netflix veel langer te moeten wachten dan eerder gedacht. Waarschijnlijk kunnen we pas in 2021 aan de slag met seizoen 8 op Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?