Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Dynasty • Obama • Animal Farm

Barrack Obama David Letterman Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Dynasty voegt Contreras toe als Cristal

Ana Brenda Contreras zal Dynasty binnenkomen als de ‘echte’ Cristal Flores. Ze neemt de plaats over van Nathalie Kelly. Kelly vertolkte de rol van Cristal in het eerste seizoen, maar maakte in juni al bekend dat ze niet zou terugkeren. Dit was overigens niet zo goed gevallen bij de leiding rondom de serie, want daarmee gaf ze een flinke spoiler weg over de ‘echte’ Cristal.


Wordt Élite de Spaanse Gossip Girl?

Élite is aangekondigd door Netflix en wordt nu al gezien als de Spaanse variant van Gossip Girl. Ook hierin draait het namelijk om hele rijke jongeren, die botsen met arbeiderskinderen en vooral veel geheime zaakjes moeten regelen. Met uiteindelijk zelfs moord.


Obama’s nemen productieteam in de arm

Barack en Michelle Obama gaan diverse titels maken voor Netflix. Daarvoor hebben ze nu een productieteam in de arm genomen, onder leiding van Priya Swaminathan. Ze is een ervaren entertainmentmaker en tevens activiste. Ze heeft een verleden als maker van documentaires en past daardoor in het werk dat de Obama’s willen gaan maken.


Netflix komt met nieuwe versie Animal Farm

Andy Serkis is al sinds 2012 aan het werk aan een nieuwe productie van Animal Farm, naar het beroemde verhaal van George Orwell. Netflix heeft hiervan nu de rechten gekocht, waardoor Serkis aan de slag kan gaan met het project. Het wordt in 2019 verwacht.


Maniac met Emma Stone en Jonah Hill op komst

De miniserie Maniac zal op 21 september op Netflix verschijnen. De verwachtingen zijn hooggespannen voor het verhaal met Emma Stone en Jonah Hill in de hoofdrol. De trailer is inmiddels verschenen en geeft ons al een vleugje Black Mirror mee.


Cast bekend van Central Park Five

De miniserie Central Park Dive gaat over een waargebeurde zaak in 1989. Vijf tieners uit Harlem werden onterecht beschuldigd voor het verkrachten van een hardloper in Central Park. Jaren later werd er een andere man veroordeeld en kwam het vijftal vrij. De cast voor deze serie is nu bekendgemaakt, waaronder Niecy Nash en Kylie Bunbury.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: