Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Young Wallander • Ratched • Komedie-crossover

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eerste teaser Young Wallander verschenen

Netflix heeft de allereerste beelden van de nieuwe serie Young Wallander gelanceerd. We kennen Kurt Wallander vooral als de oude en nukkige rechercheur, maar in deze nieuwe serie worden we meegenomen naar zijn jongere jaren. Seizoen 1 bestaat uit zes afleveringen waarvan de releasedatum nog niet bekend is.


Meer informatie over horrorserie Ratched bekend

Netflix werkt aan een nieuwe horrorserie waarin het verhaal van de sadistische verpleegster uit One Flew Over The Cuckoo’s Nest centraal staat. De serie komt op 18 september online op Netflix en er is inmiddels een sterrencast verzameld. Zo behoren tot de cast Sarah Paulson, Cynthia Nixon, Judy Davis, Sharon Stone, Jon Jon Briones, Finn Wittrock, Charlie Carver, Alice Englert, Amanda Plummer, Corey Stoll, Sophie Okonedo en Vincent D’Onofrio.


Wat vind jij de beste titels op Netflix in juli

De voet van het gaspedaal halen, daar doet Netflix ook in de zomermaanden niet meer aan. In juli zijn er weer heel veel toptitels verschenen. De vraag aan jullie is wat jullie favorieten waren. We zijn benieuwd wat jullie favoriete zijn in de categorieën film, serie, documentaires en non-scripted.


Trailer Game On: Komedie crossover verschenen

De officiële trailer van Game On is gelanceerd. De serie wordt een crossover met bekende komediepersonen in de hoofdrol. Zo komen voor de crossover meerdere series samen. Het gaat om Mr. Iglesias, The Big Show Show, Family Reunion en Ashley Garcia: Genius in Love. Game On verschijnt op 10 augustus.


Deze films en series komen in augustus op Netflix

Augustus wordt opnieuw een hele drukke maand op Netflix. De titels voor de eerste helft van de maand zijn al vrijgegeven en dat levert minimaal 43 nieuwkomers op. Daarbij diverse series die hun slotstuk gaan beleven.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?