Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Peaky Blinders • Mindhunter • The Good Place

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Trailer Peaky Blinders seizoen 5 verschenen

We hebben er lang op moeten wachten, maar de officiële trailer van het vijfde seizoen van Peaky Blinders is eindelijk een feit. De serie is oorspronkelijk afkomstig van BBC, maar nadat het vierde seizoen in 2017 verscheen was het lange tijd wachten op een vervolg. Dat vervolg is nu een stapje dichterbij door de release van de trailer. Wanneer het volledige vijfde seizoen gelanceerd wordt is nog onduidelijk. De eerste vier seizoenen zijn te bekijken op Netflix.


Nieuwe Cristal in Dynasty seizoen 3

Voor het derde seizoen van Dynasty is een nieuwe Cristal aangekondigd. Ana Brenda Contreras die eerst verantwoordelijk was voor de rol van Cristal heeft vanwege ‘persoonlijke redenen’ besloten om te stoppen met de serie. Zij wordt in Dynasty vervangen door Daniella Alonso. Het is inmiddels de derde keer dat er een nieuwe Cristal komt. Eerst werd de rol nog gespeeld door Nathalie Kelley.


6 prangende vragen voor La Casa de Papel seizoen 4

Het derde seizoen van La Casa de Papel verscheen afgelopen maand op Netflix en nu is het wachten op het vierde seizoen begonnen. Gelukkig weten we al dat er nog een vierde seizoen komt. Wij gingen op zoek naar zes prangende vragen waar we antwoord op hopen te krijgen in het vierde seizoen van de Spaanse hitserie.


Trailer Mindhunter seizoen 2 gelanceerd

Het wachten op het tweede seizoen is in volle gang. Seizoen 2 van de reeks wordt op 16 augustus toegevoegd aan het aanbod van Netflix en in aanloop naar het nieuwe seizoen is nu de officiële trailer verschenen. In de trailer zien we onder meer hoe Holden Ford en Bill Tench opnieuw samenwerken en een oude bekende tegen komen: Ed Kemper. De trailer toont ook een onbekende vrouw.


Startdatum The Good Place seizoen 4 bekend

De releasedatum van het vierde en tevens laatste seizoen van The Good Place is bekend. Het laatste seizoen van de serie gaat op 26 september van start bij NBC. Een dag later, op 27 september, wordt de eerste aflevering van het nieuwe seizoen toegevoegd aan het aanbod van Netflix.


Netflix lanceert eerste officiële beelden van The Irishman

Netflix heeft de eerste beelden van de langverwachte film The Irishman gelanceerd. De film staat nu al te boek als de duurste film tot op heden van Netflix. Met hoofdrollen voor onder meer Robert de Niro, Al Pacino en Joe Pesci zijn de verwachtingen nu al hooggespannen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?